Publicitat
Política · 9 d'Agost de 2012. 20:03h.

Joan Ferran considera Josep Rull "carn de canó"

"La gent del PP se la pren a conya i la conviden a no dir xorrades fruit de les calors estiuenques"

Joan Ferran considera Josep Rull "carn de canó"

Una imatge del bloc de Joan Ferran

El diputat del PSC, Joan Ferran, ha assegurat al seu bloc que "després d’escoltar i llegir les abrandades declaracions independentistes del nou secretari d’Organització de CDC, Josep Rull, he sentit la necessitat de repassar el terme carn de canó”.

Segons, el dirigent socialista, després de fer una consulta a la vikipèdia, "vet aquí que he pensat que la més recent manifestació d’aquest tipus de carn a la nostra terra ha estat adjudicada, en exclusiva, al bonàs d’en Rull".

"No se n’està un pel de fer carantoines als Junqueras de torn i mentre tant, els que manen de veritat, fan política amb majúscules per no esvalotar excessivament el galliner no fos cas que prenguéssim mal", ha indicat.

Ferran ha assenyalat que "ara toca soroll i unes quantes serps d’estiu per fer boca cara les reivindicacions de l’Onze de Setembre però dia a dia, a l’hora de la veritat, ambdós retallen amb les mateixes tisores i programa".

"Les fugides endavant de CDC, i la retòrica enragé de Rull, no lliga ni amb el temps de crisi que ens toca viure, ni amb la tradició possibilista de CiU, ni amb les preocupacions reals dels ciutadans. I és que a la carn de canó la gent del PP se la pren a conya i la conviden a no dir xorrades fruit de les calors estiuenques", ha reblat.

L'electe socialista ha afegit que "jo, en canvi, a Josep Rull només li recomanaria que cuides la seva imatge i una mica de contenció emocional..."

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 pupa, bcn, 13/08/2012 - 13:03

Els qui fan política de veritat, diu ell. Cony, ni fos membre d'honor del Club Bildelberg, el tipus aquest, Ferran, oi?. Segur que a data d'avui està amb xancletes en una caseta tant petita, que nota l'olor del que s'està cuinant. Hi ha qui confon ser empleat de la fira amb ser firaire.

#3 Tomàs, Lleida, 12/08/2012 - 13:33

Sempre els mateixos...... N'ESTIC MOLT CANSANT D'AQUESTA GENT. Si us plau, per què no poseu cares noves?

#2 joan, manresa, 10/08/2012 - 17:25

El Casal,17,15 h.--¡¡¡ Mitel....!!!!..Com els cargols ..,treun las banyes quant senten a tronar...,Sr.,Ferran,ya te prous problemas a casa seva,dexi en pau als altres..,per cert vagui amb compte que la crosta nacionalista es fa grossa a casa seva..,potser haurá de fer las maletas..,corri,corri...

#1 Genis, osona, 09/08/2012 - 22:18

Aquest es el de la crosta nacionalista?

jojojojo

ja fa anys d'aixo, i ara el psc esta mort literalment....
no eren un partit catalanista?

Fem-lo caure i enfonsen-l'ho d'una vegada. que aquest paio tan sinistre no torni a seure al parlamanet de Catalunya

Visca Catalunya lliure