Publicitat
Política · 22 de Gener de 2010. 08:45h.

Joan Ferran creu que Colom ha donat "una lliçó a CiU"

El dirigent socialista denuncia que Duran és "presoner d'Anglada"

Joan Ferran creu que Colom ha donat "una lliçó a CiU"

Ferran, en una imatge d'arxiu

El diputat del PSC, Joan Ferran, ha considerat en un article en el seu bloc que el secretari d'Immigració de CDC "ha donat una bona lliçó d' humanisme cristià a Duran Lleida i a la gent de CiU" amb l'article d'El Periódico. El dirigent socialista considera en aquest sentit que "Colom ha rectificat a un Duran presoner d'Anglada".

Ferran també dóna "alguna de de les nostres raons a favor del padró" com ara creure "fonamental conèixer la població que viu al nostre municipi. Ens dóna informació de les persones que hi resideixen, si no s’empadronen, resideixen però no sabem qui són".

"Si no s’empadronen podem tenir bosses de marginalitat que és en perjudici de la cohesió social", alerta, a més de recordar que "l’ajuntament no pot actuar si no coneix la realitat de la població que té". També afirma que "els ajuntaments reben els recursos en funció de la població que viu al seu municipi i per això necessita comptabilitzar tothom".

"L’empadronament facilita l’accés a drets, com la sanitat i l’escolarització. No ens podem permetre bosses de marginalitat . No és bo ni per a les persones immigrades ni per al conjunt de la població", afegeix.

Finalment recorda que "la normativa que obliga als ajuntaments a empadronar tots els immigrants, estiguin en situació legal o no, és una Resolució de 4 de juliol de 1997 del Ministeri d’Administracions Públiques, i el ministre en aquesta data era Mariano Rajoy. En els 7 anys posteriors, el PP ni va canviar la normativa ni la llei. Per tant, Rajoy i el PP s’oposen a sí mateixos".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 carlos sanchez manils, mollet del valles, 23/01/2010 - 00:39

aquest socialistes ja no saben qiue dir com fer-la i dir-la mes grosa

#14 lia, lleida, 22/01/2010 - 18:11

Sempre parlent, els que tenen més a callar.
És un bocamoll.

#13 ton, sallent, 22/01/2010 - 18:05

sr. Ferràn, i vosaltres del PSOE, i aixó si que ja no te cura mai més.

#12 Pepita, Granollers, 22/01/2010 - 17:28

Ja, ja, ja, pot anar parlant aquest home.

#11 Ricard, St. Sadurní, 22/01/2010 - 14:39

De què es viuria aquest individu si no fos polític?