Publicitat
Política · 22 de Juny de 2011. 15:05h.

Joan Ferran creu que Ros té "el discurs de la Catalunya profunda"

El diputat frena les aspiracions de l'alcalde de Lleida d'accedir a la direcció del PSC

Joan Ferran creu que Ros té "el discurs de la Catalunya profunda"

Joan Ferran, en una matge d'arxiu

El diputat del PSC, Joan Ferran, en una entrada en el seu bloc, es confessa "astorat" amb l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, que es va postular per a la direcció del partit, a més 'd'ensenyar' la porta de sortida a Miquel Iceta y José Zaragoza.

"Molts es fan un tip de parlar de renovació i reformes organitzatives i, a l’hora de la veritat, continuen tocant les cançonetes de sempre però canviant de solistes", lamenta Ferran, que retreu a Ros que "no es talli ni un pél".

Ferran assenyala que "esdevé del tot legítim aspirar a dirigir el nostre partit però, després de tant parlar de reformar, canviar, compartir, obrir i discutir plegats, ara resultarà que estem disposats a reproduir, o reeditar, un 'nucli dur' que ho decideix tot en petit comitè".

El diputat també critica que Ros proposi que 'set o vuit alcaldes tinguem més responsabilitats'. "Vaja home! En lloc de procurar una nova direcció partidària més permeable i desprofessionalitzada ara hem de fer un gir a la 'institucionalitis'".

"I la cirereta del pastís la trobem quan se’ns diu: 'Ahora toca un mayor peso de la Catalunya no metropolitana en el partido... Porque se identifica más con determinados valores del país'. On hauré escoltat abans això i en boca de qui? Ui,ui,ui...Torna el discurs de la Catalunya profunda?", conclou.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#23 valeri torresd, bna, 25/06/2011 - 20:10

I el discurs del Sr. Ferran es el de la Espanya imperial, conqueridora i opresora dels pobles de la peninxula. Sr. Ferran marxi a Madrid que alla trobarà mes entesda i comprensió per a les seves arcaiques idees.

#22 pepeta, tarragona, 23/06/2011 - 18:47

Abans marcians catalans que espanyols ferrans. Aquest home és la crosta espanyola afincada a Catalunya. Puaf!

#21 Joan, barcelona, 23/06/2011 - 14:29

Sr.Ferran. Afortunadament, Catalunya, es moooolt més que Barcelona. Si Catalunya fos Barcelona, ja estariem totalment hegemonitzats amb espanya, i això es el que vostè tant anhela

#20 Carles, Barcelona, 23/06/2011 - 14:26

millor la catalunya profunda que la catalunya profundament espanyola que defensa el ferran aquest.

#19 Calli, perdedor!, Barcelona, 23/06/2011 - 12:01

Canvii's el cognom d'una vegada, només és una lletra: Ferrán per FerraZ