Publicitat
Política · 11 de Gener de 2011. 09:15h.

Joan Ferran creu secundari el grup propi del PSC a Madrid

El diputat creu que la renovació dels socialistes "requereix un ritme pausat"

Joan Ferran creu secundari el grup propi del PSC a Madrid

Joan Ferran, en una imatge d'arxiu

El diputat del PSC, Joan Ferran, en un article d'opinió a El Periódico, afirma que la renovació del PSC "requereix el seu temps i un ritme serè, pausat".  "El PSC, i l'esquerra en general, més enllà del resultat d'unes eleccions, ha de reflexionar sobre els nous reptes que ens vénen a sobre i que han provocat la desorientació de milers de progressistes arreu del món occidental", considera.

Ferran recorda que "no és sols el PSC el que està engripat. És l'esquerra europea en conjunt que està empiocada sota els efectes col·laterals d'una crisi econòmica, i de referents, que situa molts països del continent en mans de polítics populistes, si no xenòfobs".
 
"Modestament penso que l'elecció d'un nou primer secretari, o l'existència d'un grup parlamentari propi a Madrid, esdevé important sí, però secundari, davant el repte de decidir quina és la frontera, la línia vermella que no s'ha de traspassar, al voltant d'aspectes irrenunciables del pensament de les esquerres", recorda.

"El PSC ha de defensar l'autogovern, la convivència civil i lingüística i la cohesió social com a eixos del que ha de ser un programa alternatiu a la proposta que prediquen els nacionalistes d'Artur Mas", conclou.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Carrasclet, Girona, 11/01/2011 - 15:04

Joan Ferràn perquè no deixes d'emprenyar, et poses la Tena-Men no sigui cas que et mullis les sabates i t'en vas al casal d'avis a jugar a la petanca, que és el que et pertoca per edat.

#6 Anna M, Esplugues, 11/01/2011 - 14:00

Avui en Ferran té més raó que un sant. I tant, que és secundari, o terciari o quaternari i tot. El que hauria de ser primer és liquidar això de PSC i dir-ne el que és, amb les lletres reals.

#5 Miquel, BCN, 11/01/2011 - 13:44

Com més xerra més s'enfonsa dins la caspa espanyolista **** Adéu PSC, adéu Espanya, adéu Espoli !

#4 Francesc, Badalona, 11/01/2011 - 13:36

Si en aquest paio ja li està be que el país sigui secundari imagin't el seu grup. Aquest a nescut per estar a les ordres dels altres, i si són espanyols, millor.

#3 Bianor, Gantxetolàndia, 11/01/2011 - 11:52

I jo Martí soc un xicot d´esquerres i mai se me h´acudit pesar que el Psoe es esquerra mai-partit genuïnament franquista-i molt menys el PSC-partit nacionalista elitista dels fills dels franquistes de la burgesia i oligocràcia catalana- per això el que diu en sona a xinès.De que parla aquest!