Publicitat
Política · 18 de Gener de 2009. 17:48h.

Joan Ferran defensa Rahola

"Té tot el dret a explicar-se i jo a manifestar-me", afirma sobre el conflicte entre Israel i Palestina

Joan Ferran defensa Rahola

Joan Ferran i Josep Maria sala a la conferència de Jordi Hereu

El diputat del PSC, Joan Ferran, ha defensat Pilar Rahola en un article al seu bloc a e-notícies. Ferran assegura que "un servidor de vostès va assistir  a la manifestació celebrada a Barcelona en protesta per la intervenció israeliana a Gaza. Em considero un humil defensor dels drets humans i el dret internacional. Aquest fet em va ocasionar un munt de crítiques. Les més obscenes provenien d’un ràdiopredicador, vinculat a bisbes carques, del qual no vull recordar el nom. Gairebé al mateix temps la Pilar Rahola rebia amenaces de tota índole".

"Com és prou sabut la Pilar ha escrit un munt d’articles sobre el conflicte palestinoisraelià que no comparteixo, ni en el seu fons ni en els seus raonaments. Dit això, cal proclamar ben fort que la Rahola té tot el dret a explicar-se i un servidor a manifestar-se cada cop que ho creguem oportú. La seva llibertat és la meva i a l’inrevés. Defensaré fins a la sacietat que la Pilar es pugui expressar lliurement, i menysprearé qui l’amenaci. Si amics, ho faig i ho seguiré fent perquè crec en la llibertat,  perquè estic convençut de què la pau i l’acord ha d’arribar per camí del diàleg", afegeix.

"Sostinc aquesta tesi perquè crec que en tothom hi ha un punt de veritat però, sobretot, perquè admiro la gent que, sense por, és capaç d’anar contracorrent. Insisteixo: la meva total divergència amb la Rahola, en Cullà i demés sobre aquesta guerra tan desigual i injusta no m’impedeix exigir respecte envers els que no pensen com jo. En temes d’opinió i pensament no hi cap la llei de la jungla", conclou.

Veure bloc

Veure vídeo: Joan Ferran es solidaritza amb Rahola

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Molt bé., Manresa, 18/01/2009 - 20:42

MOLT BÉ JOAN FERRAN. Molt bé tu i molt i molt bé la Pilar.

#2 Marc, Bcn, 18/01/2009 - 19:40

Si il.legalitzen Batasuna per recolzar ETA haurien d´IL.LEGALITZAR el PSC i ICV per recolzar els terroristes de Hamàs

#1 Juanito, Barcelona, 18/01/2009 - 19:04

Es esperanzador ver que no todos en el PSC son progres, algunos tienen otras opiniones y se atreven a exponerlas aunque sepan que aquellos se lo van a criticar. !Bravo Sr. Ferrán¡