Publicitat
Política · 19 de Desembre de 2014. 22:05h.

Joan Ferran diu que Mascarell és un "pocavergonya"

Considera una “mala jugada” la sortida dels crítics del PSC

Joan Ferran diu que Mascarell és un "pocavergonya"

Una imatge de Joan Ferran

L’exdiputat del PSC al Parlament, Joan Ferran, durant la presentació del llibre "Me gusta Catalunya, me gusta Espanya", de Sergio Fidalgo, ha titllat el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, de "trànsfuga i pocavergonya". L'obra ha estat presentada aquest vespre a la seu de SCC.

"Mascarell va canviar de partit en una nit, anava a ser candidat a l’alcaldia de Barcelona i el senyor Artur Mas a través d’Agustí Colominas li va proposar el que li va proposar i ho va acceptar”, ha explicat.

Ferran ha manifestat que "si et vols canviar de partit almenys has de passar una etapa de dol, d’un temps en el qual teòricament pots evolucionar”. “Aquest senyor es un trànsfuga i un poca vergonya perquè quinze dies abans estava fent el programa de cultura del PSC per a les eleccions”, ha afegit.

També ha valorat les baixes del PSC apuntant que "em sembla una mala jugada, el PSC en aquests moments té problemes seriosos d'implantació i predicament electoral. “Quan passa això algunes persones abandonen el vaixell, com es el cas del Sr Mascarell", ha subratllat.

L’exdirigent del PSC ha insinuat que Marina Geli i Antoni Castells van marxar perquè veien que podien perdre el escó: “Jo els he conegut fa molts anys, i t'asseguro que fa cinc anys no deien el d'ara", ha assegurat.

Joan Ferran també s'ha referit al 3% manifestant que “els inicis del 3% van començar als anys 80, quan es pagava el doblatge de les pel·lícules, s'ho cobrava un senyor que es deia Garriga”, ha dit.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#20 doblador, BCN, 21/12/2014 - 00:10

Joan Ferran no inventa, ningú pot rebatre-ho. A més el Garriga era famós als 80 en el sector del doblatge, teballava a TV3 i havia estat xofer de la Ferrusola. (i si només fos el 3, pernils, obres , reformes...)

#19 via fora, Girona, 20/12/2014 - 21:06

Com es que hi ha tants pallassos al PS què?
El circ IZ

#18 Joan , Barcelona, 20/12/2014 - 16:05

Ferran, tienes más razón que un santo. Mascarell es un vendido por la pasta. Cuidado que Mascarell se postula como sucesor de Trias como alcalde en Barcelona. Por cierto sigue dando caña en la Cope

#18.1 Marta, Barcelona, 20/12/2014 - 23:29

Si, joan continúa los jueves dando caña en Cope. Que no te callen esos fachas que tienes de con tertulios. Dile a Collado que es un puto crack

#17 joan, montblanc, 20/12/2014 - 13:10

i tu què ets? impresentable. Tu i altres com tu han destrossat el PSC

#16 valeri, bna, 20/12/2014 - 12:27

Es veritat que sempre t'has de veure emmascarat pel "paellot" mes brut de la cuina. Com tot tractar de pocavergonya , el polític mes desgraciat del país. Ferran es un inconscient total que pot digerir el gran fracàs del PSC. Deixem-nos d'inbecils i amen a la INDEPENDENCIA.