Publicitat
Política · 19 de Gener de 2009. 10:29h.

Joan Ferran: "Mai hem sabut si Puigcercós és carn o peix"

El diputat del PSC insta al president d'ERC a posar ordre "en el seu propi partit"

Joan Ferran: "Mai hem sabut si Puigcercós és carn o peix"

Puigcercós, amb Felip Puig, en una imatge d'arxiu

El diputat del PSC en el Parlament, Joan Ferran, ha manifestat en declaracions al programa El Dia de  COMRàdio que "amb el senyor Montilla tinc una excel·lent relació i hores d’ara ja es deu haver llegit el llibre perquè li vaig regalar fa uns dies. A mi m’estranya que el senyor Puigcercós pari atenció en mi. Si sóc tan rèmora i tan poca cosa al partit socialista, que no inverteixi temps en mi. Prou feina té ell en el seu propi partit a dilucidar les seves pròpies contradiccions. El problema del senyor Puigcercós és que, en aquests paràmetres de dreta-esquerra, mai hem sabut si és carn o peix”.

Durant l’entrevista, amb motiu de la presentació de l’últim llibre del diputat “Maleïda Crosta”, Joan Ferran ha tornat a defensar les seves tesis sobre els mitjans de comunicació públics a Catalunya. Segons el diputat, durant l’etapa que governava CiU, “els directors eren nomenats a gust de Pujol, ara no. S’intenta que no hi hagi intromissió del poder polític als mitjans de comunicació”.  Joan Ferran ha assegurat que no és antinacionalista però ha reconegut que prefereix definir-se com a catalanista. “El catalanisme és seductor, i el nacionalisme imposa, marca barreres”.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Enric, Aquíallaíto, 20/01/2009 - 00:11

Ni carne ni pescado: marisco caducao, que es lo más malo que hay.

#23 Ona, Valls, 19/01/2009 - 20:54

Que paga alguna taxa aquest de la "crosta" perque cada dia tregui el nas per aqui?
El millor que podeu fer es no parlar mes d'ell, que ja carrega

#22 pep, manresa, 19/01/2009 - 20:30

Aquests sociates quan no saben què dir sempre surten amb el fantasma de la "dreta", jo que passo de dretes i esquerres ara mateix canvio la meva nòmina i el meu patrimoni pels del Ferran, el Carod, el Saura, el Zaragoza o qualsevol d'aquests.

#21 Kimet, hospitalet, 19/01/2009 - 19:22

joan socialista (Badalona); compte que el Ferran es llicencia en filosofia, i esta de diputat fent normes on com a minim hauria de tenir dret... que fa? viure de pm a costa de l'herari public perque NO TE NIVELL per treballar d'altre cosa.

#20 Jcarles UOC, Hospitalet, 19/01/2009 - 19:17

Pako (Santako); tant el Tremosa com en Xavier Sala son economistes de primera fila, dir rucades com "neocon" i "son de dreta" es evidenciar l'ignorancia i menyspreu per profesionals reconeguts del coneixement i l'economia.