Publicitat
Política · 12 de Gener de 2011. 15:27h.

Joan Ferran: "Portabella és un cregut i un cretí"

El diputat del PSC també considera quer ERC és "una olla de grills"

Joan Ferran: "Portabella és un cregut i un cretí"

Joan Ferran, en una imatge d'arxiu

El diputat del PSC, Joan Ferran, en el seu llibre El quadrienni dels bàrbars, critica el líder municipal d'ERC, Jordi Portabella, de qui considera que "està fatal". També acusa a Imma Mayol de creure's "la princesa de les esquerres".

En aquest sentit, critica "la fugida endavant" de Portabella després de les darreres eleccions municipals, quan va convertir ERC "en una olla de grills". "Jordi Portabella és una criatura. Aquest noi ha decidit -per salvar el seu cul serrà- sortir de l'equip de govern de l'Ajuntament de Barcelona, tot dient, de passada, que l'alcalde Hereu no el tracta prou bé", relata.

Ferran considera que "les intervencions de Portabella són obtuses" i admet que "em menjo els collons perquè el cos em demana dir clarament que aquest paio és un cretí i un cregut. Només li falta cantar allò de 'sóc el millor, sóc el millor de la nova cançó'".

"D'altres, en circumstàncies similars han dimitit. Ell està preocupat tan sols per a sobreviure. Però a tothom, tard o d'hora, li arriba el seu ocàs particular

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Mariona, Rubí, 13/01/2011 - 16:43

El sr. Ferran, hauria d'aplicar-se a ell mateix, tot el que diu al seu "folletó" que no arriba a llibre. Crec que és d'aquells solialistes que, per no fer més mal al partit, més valdria que fessin un viatge a les antípodes, ell i la seva "crosta"

#17 Andreu, Barcelona, 13/01/2011 - 11:34

Al contrari, que parli, que parli. Que riurem!

#16 paula, matadepera, 13/01/2011 - 10:41

PRO AMB AQUEST HOME , PERQUE ALGU NO LI TANCA LA BOCA ?
ES UN IMPRESENTABLE I UN MAL EDUCAT, ES REALMENT PATETIC.
A VEURA SI UN DIA ES MIRA AL MIRAL I FLIPARA.

#15 Andreu, Barcelona, 13/01/2011 - 10:36

La proposta d'unitat independentista de Portabella molesta (i com!) a la "crosta sociata"... El PSC de Barcelona ha patit com mai el pressing d'Esquerra des de l'oposició. Una oposició que ha servit per evidenciar que el rei Hereu anava nu.

#14 Àlex López, Gràcia, 13/01/2011 - 09:43

Aleix, que no sóc jo, doncs jo no estic d'acord. En Joan Ferran escriu des de la ràbia, fer un llibre en negatiu pot ser molt morbós, però això no et dóna més raó.