Publicitat
Política · 16 de Gener de 2009. 09:48h.

Joan Ferran qüestiona el comunicat d'ICV

El diputat del PSC assegura que "no tinc res a veure" amb el comiat de Bassas de Catalunya Ràdio

Joan Ferran qüestiona el comunicat d'ICV

Joan Ferran

El diputat del PSC, Joan Ferran, ha desmentit en una entrevista a Els Matins de TV3 que ell tingués res a veure amb el comiat del periodista Antoni Bassas de Catalunya Ràdio. "El senyor Bassas tenia una relació comercial amb Catalunya Ràdio, suposo que tenia discussions econòmiques i sobre com feia la seva feina. Li ben asseguro que jo no tinc res a veure amb el futur o el destí del senyor Bassas, a qui considero un bon professional", ha dit, a més de lamentar que "sempre hi ha qui d'aquestes coses se'n aprofiten per dir que 'aquests volen fer..'". "El Govern ha posat una llei perquè vostès treballin amb moltes més llibertat", ha afegit.

Sobre el comunicat d'Iniciativa en el que denunciava "assetjament mediàtic", el dirigent socialista ha reconegut que "jo no hagués fet". En aquest sentit, Ferran ha explicat que ell no tindria inconvenient en criticar els seus companys de Govern si això no fos utilitzat per la oposició "per a erosionar-nos".

Vídeo: Joan Ferran es solidaritza amb Pilar Rahola

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 kim, Hospitalet, 17/01/2009 - 10:26

Ell mateix Joan Ferran ho va admetre en una entrevista a Rac1 a minoria absoluta que va ser qui va "acomiadar" al Bassas. Ho va dir personalment a la radio.

#19 Catalunya real, Barcelona, 16/01/2009 - 20:11

quin cinisme...va ser el que el va senyalar amb el dit...de sempre li han encarregat la feina bruta al PSOE-C...pot estar ben orgullós, un gran patriota.

#18 Jaiume Esteve, Sant Vicenç de Montalt, 16/01/2009 - 18:04

Qui desmenteix,o justifica...es que el que va dir es el que pense. En fí Sr. Ferran aixó es un insult a la poca o molta inteleigencia nostra.Vosté si que té una crostra i no es catalanista precisament.

#17 Esteve, Altafulla, 16/01/2009 - 15:08

Botifler esperpèntic !!! Ja n'hi ha prou d'aguantar aquestes justificacions progres.

#16 Psoe nordeste = xarnegos analfabets, Lleida, 16/01/2009 - 14:38

Serafini, corbacho, de madre, chacón, zaragoza, montilla .. i tota aquesta fauna de xarnegos analfabets perquè no foteu el camp al vostre país i aneu a collir olives al vostre poble? Els catalans estem farts d'aguantar tanta xusma anticatalana