Publicitat
Política · 8 de Gener de 2010. 09:01h.

Joan Ferran ridiculitza Laporta

El diputat del PSC 'ofereix' treball al "bronquista i il·luminat" president del Barcelona

Joan Ferran ridiculitza Laporta

Laporta, amb Carretero encara de conseller, durant la signatura d'un conveni el 2006

El diputat del PSC, Joan Ferran, ha publicat un 'anunci' al seu bloc, on explica, en referència a Joan Laporta que "col·lectiu de ciutadans incolors, càndids, incrèduls i simples busca persona il.luminada i bronquista, amb fluïdesa verbal, estètica acceptable i certes dosis de persuasió per liderar / crea un partit o moviment polític de credo independentista ".

Ferran assenyala que "entre els candidats es valorarà currículum professional, grau d'hiperactivitat, dots de demagògia etc. Abstenir llicenciats en Història, Antropologia, Llengües romàniques i similars. Es primaran els llicenciats en Dret, la mitjana edat i un bon nivell de contactes amb el món empresarial i / o de la comunicació. Puntuar positivament l'experiència en gestió d'entitats amb alt nivell de competició ".

"Garantim bon sou. Culte a la personalitat segons resultats. Fons de lliure disposició no subjecte a control. Oci nocturn a compte de l'empresa. Comandament directe sobre equips de seguretat i escoltes, així com, servei de secretàries alt nivell amb domini de llengües diverses, etc.Viajes en vehicle jet / privat no subjecte a escorcoll aeroportuari ", afegeix.

"S'ofereix incorporació immediata a temps parcial i, a partir de mes de maig amb dedicació exclusiva", apunta, a més d'aclarir que "no ens cal rebre currículum. Preguem es facin notar en mitjans de comunicació del país-acceptem també caverna - El nostre equip de selecció ja connectarà amb vostès ".

Finalment s'adverteix que "no s'exclouen en el futur processos de fusió amb altres col·lectius d'il·luminats o populistes tant de la plana com de la muntanya, rurals o urbans".

Article de Xavier Rius: "Perquè no votaria mai Laporta"

Article d'Antonio Galeote: "Anglada y Laporta"

Publicitat
Publicitat

84 Comentaris

Publicitat
#84 Joan del Bages, Manresa, 15/01/2010 - 09:56

Com bé diu la dita: "Le dijo la sartén al cazo, apartate que me tiznas". Quin un el senyor Ferran per pontificar d'aquesta manera...

#83 Té raó, Girona, 14/01/2010 - 17:23

Sí senyor Ferran, teniu tota la raó. Jo també li veig una crosta amb el Sr. Laporta que fa mal pensar. Només podem acceptar gent amb el pedigri tipus Montilla, Iceta, De Madre...

#82 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA //*//, 11/01/2010 - 15:54

Joan Ferran és menys que res !!!!
Joan Laporta i Estruch
Un gran President , Gran Patriota i Lluitador per la Llibertat de Catalunya //*//
MARC-SABATES.COM
FC BARCELONA DE CATALUNYA 2014.

#81 jaume, igualada, 11/01/2010 - 13:51

http://ow.ly/Ogj6

#80 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 10/01/2010 - 19:57

Joan Ferran aixo commença a fer bé !
Anims Joan Laporta i Estruch estem amb tu !
El nostre Pais és la Catalunya //*//.
MARC-SABATES.COM