Publicitat
Política · 11 d'Octubre de 2009. 18:42h.

Joan Ferran veu a CDC "en pecat mortal"

CDC està "impregnada d'un fètid olor de sofre" pel cas Millet

Joan Ferran veu a CDC "en pecat mortal"

Joan Ferran i Felip Puig

El portaveu adjunt del PSC al Parlament, Joan Ferran, ha recordat a Felip Puig que "l'aparença legal de les operacions de la Fundació Trias Fargas no implica correcció en el terreny moral. CDC està, davant els ciutadans, en pecat mortal a mig camí de l' avern, impregnada d'una fétida olor a sofre pròpia dels que han obrat sense escrupuls".

En un apunt en el seu bloc, ha afirmat també que la presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sánchez Camacho, "pot patir amnèsia" i ha volgut recordar-li que Félix Millet era membre de l'Institut Catalunya Futur, pertanyent a la Fundació per a l'Anàlisi i els Estudis Socials (Faes) del Partit Popular.

Finalment, ha demanat que CDC expliqui què va oferir "com a contrapartida" pels diners rebuts; que el president de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, torni els diners utilitzats en campanyes electorals "procedents del Palau", i que l'exlíder del Partit per la Independència (PI), Àngel Colom, digui "qui va ser el seu aval davant de Millet".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Kananga, Barcelona, 14/10/2009 - 08:41

Ahora se dan cuenta de que a todos los que comen ajos les pica el culo.
Y parece ser que también comieron ajos los amigos de CDC. Esta vez no es cosa del tripartito... que faena verdad!!!
Los médicos recomiendan resignación y en caso extremo HEMOAL

#17 Patrici, Catalunya de dol, 12/10/2009 - 23:19

Si CDC està en pecat mortal, com estarà el PSC a qui segons sembla La Caixa li va perdonar 1.000 milions. Hipòcrita!!..

#16 Alcampelló, Barcelona, 12/10/2009 - 19:49

El pecado de CDC es mortal, pero muchos más han pecado, y no de pensamiento o palabra. La clase dirigente apesta a azufre más que Lucifer. Espero que no les den el perdón sin arrepentimiento y justa penitencia. O esto será una democracia de cachondeo.

#15 Marc, Barcelona, 12/10/2009 - 19:25

A part dels 6 milions d'euros que van rebre regalsts de La Caixa es pot saber què li dóna el PSc a Caixa Catalunya per tots el milions que en Narcís Serra regala al seu partit?

#14 Narcíso, Vic, 12/10/2009 - 15:03

I de passada, Farran, que algú expliqui al Colom i a CDC com ho fan els "sociates" perquè La Kxa els condoni els préstecs "a canvi de re de re".