Política · 22 de Juny de 2019. 14:14h.

Joan Tardà qüestiona que no hi hagués un pacte amb Colau

“Per assolir un bé superior de vegades cal pagar penyores”

Joan Tardà qüestiona que no hi hagués un pacte amb Colau

Joan Tardà

L'exportaveu d'ERC al Congrés, Joan Tardà, ha lamentat que Esquerra no assolís un acord amb Barcelona en Comú per governar l'Ajuntament de Barcelona i ho atribueix al fet que els republicans no van voler “pagar penyores” a canvi d'“un bé superior”. L'exdiputat ha opinat, en tot cas, que “els meus companys han fet tot el que creien que havien de fer”.

“Hi ha un bé superior, que era un govern conformat per Barcelona en Comú i Esquerra. I per assolir un bé superior de vegades cal pagar penyores. I de vegades cal pagar penyores que són no una, sinó dues o tres penyores, fins i tot injustes i immenses”, ha afirmat en una entrevista al diari Ara

Tardà, d'altra banda, ha apel·lat a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a “reconstruir els ponts en les negociacions de la Diputació de Barcelona”, després de mostrar-se “decebut” per la manca d'acord a la capital catalana. També ha considerat que “hi ha molts interessos perquè la fractura entre independentistes i Comuns esdevingui definitiva”.

Respecte els insults que va rebre Colau el dia de la seva investidura, l'exportaveu d'ERC a la cambra baixa ha afirmat que “jo em sento insultat pels que la van escridassar”. “Crec que no solament és una manca de respecte, sinó que, a més, no ajuda gens”, han manifestat Tardà.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Prum, San Fernado, 23/06/2019 - 11:40

Para qué queréis a Maragall, si ya tenéis a Colau, anda e iros a dar la lata a otra parte, qué jartura de gente xd.

#9 catalanoide , bcn, 22/06/2019 - 23:52

En Bcn estamos hasta el gorro del procés. Maragall era más disco rayado...

#8 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 22/06/2019 - 23:27

A mí , igual que a Tardà, me parece injusto que gritasen puta a Colau. Es falso. Ella nunca ha cobrado. En Can Víes y similares no se paga.

#7 Valenti, Tarragona, 22/06/2019 - 21:00

Insultan a España, se burlan de sus leyes, desprecian todo lo español, pero eso sí viven todos a expensas del estado que, dicen, les oprimen.

#6 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 22/06/2019 - 20:04

el bien superior sería que toda esta gentuza desapareciera y dejaran de destruir Cataluña con sus sandeces fascistoides y de vivir de nuestros bolsillos, como el Tardà, un profesor mediocre metido a político más mediocre