Publicitat

Cartells a seus del partit al·ludint a l'Alzheimer de Pasqual Maragall

Joc brut a ERC

Tres seus d'Esquerra de Barcelona han aparegut amb cartells en què es fa mofa de la malaltia de Pasqual Maragall, l'Alzheimer. Els cartells mostren una imatge antiga de l'exalcalde i una altra d'Ernest Maragall, alcaldable d'Esquerra en les eleccions del 28 de maig, amb la frase "Fora l'Alzheimer de Barcelona".

Els cartells han aparegut al voltant de les seus de Calàbria i de Consell de Cent, així com al Casal de l'Eixample, a la parada de l'Aerobús de plaça Catalunya i en uns arbres del barri de les Corts.

Maragall ha dit al "Més 324" que emprendran accions legals contra qui en sigui responsable. "Em costa de creure que algú decideixi fer política així", ha dit. "I quan veig que, a més, s'utilitza la figura del meu germà, llavors m'encega i m'ofèn. El que no puc fer és ni callar ni resignar-me", ha afirmat.

El candidat ha qualificat l'acció de "joc brut", "atac indigne" i també ha expressat a Twitter que "els malalts d'Alzheimer són infinitament més dignes que els autors de l'ultratge". El regidor portaveu del partit a l'Ajuntament, Jordi Coronas, ha afirmat en una piulada a Twitter que hi ha "línies vermelles que mai s'haurien de creuar, ni en política ni en la vida".El fet, segons ell, demostra "la baixesa moral de qui les creua sense cap mena d'escrúpol".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#22 Ramon, Maraesme, 10/03/2023 - 18:08

Em sap greu dir el què dire però presumptament podria ser una opció
A ERC les enquestes a BCN els hi van fatal, en Maragall (Ernest) no sera Alcalde, podria pensar-se que amb el paper de víctima guanyaria vots
Conec ERC i per, alguns, d'ells tot si val, fins i tot una cosa tan fastigosa com aquesta

#21 Charly, Barcelona, 10/03/2023 - 16:18

Política y políticos catalanes. Eso es todo, y quien espere algo más, en general, está perdiendo el tiempo.

#20 Carlos Gomez, achilipú apú apú, 10/03/2023 - 15:12

Esto tiene toda la pinta de ser una campaña orquestada por los animosos spin doctors de ERC pa intentar rescatar al Tete del camión escoba

Mejor eso que tener que pagarle la nostrada necrológica en La Vanguardia. Que no fabricó Papuchi un churumbel con 80 tacos sin ser catalán ?

Pues eso

#19 Oriolgután, Marbella, 10/03/2023 - 14:58

Dentro del mal gusto y la miseria moral que este tipo de comportamientos demuestran se podría ver también un poco de karma o de recogida de tempestades por aquellos tiempos en los que el abuelo cebolleta y la mujer de su hermano paseaban al ex alcalde enfermo por los mítines de Erc.

#19.1 La Carbo Cated, El Prat de Llobregat, 10/03/2023 - 15:17

No digas eso, porque no te dieron el bocata de jamón y queso.
Olvidamos rápido. Muy rápido.

#18 Miserables, Barcelona, 10/03/2023 - 14:07

Un fidel reflexe de part de la societat catalana post-prusés, una colla de zombis d