Publicitat
Política · 10 de Novembre de 2010. 18:17h.

'Joc net' entre ERC i PSC

El republicà Joan Tardà compara l'exministre Corbacho amb un "gos"

'Joc net' entre ERC i PSC

Tardà, amb Corbacho, en una imatge d'arxiu

El diputat d'Esquerra al Congrés, Joan Tardà, ha comparat l'exministre i número tres del PSC per Barcelona, Celestino Corbacho, amb un "gos que borda l'independentisme". En un apunt al seu bloc, el dirigent independentista afirma que "Corbacho, el més sociovergent dels dirigents del PSC, s’ha convertit en l’ariet més actiu de la nova posició dels socialistes catalans, al servei de ZP, al servei de l’espanyolització de la vida política catalana".

En aquest sentit, manifesta que "cada partit és amo dels seus afanys i entusiasmes en campanya, però que el PSC l’aprofiti per bordar l’independentisme i fer que les fractures esdevinguin permanents durant molts anys és un error enorme".

Tardà considera que "la posició de Corbacho respon a una estratègia d’abast. Significa voler aixecar un terraplè entre les forces polítiques de l’esquerra catalana i trencar pel flanc independentista el relat que s’ha anat confegint durant aquests set anys de govern de coalició a fi d’amagar les  renúncies del PSC, la  incapacitat per deixar de ser un subsistema del PSOE (per què no es pregunta on seríem ara si els 25 diputats del PSC a Madrid haguessin actuat de forma conseqüent?)".

Per útlim, diu que "Corbacho ha estat de sempre qui ha defensat millor que ningú dins del socialisme català l’anomenada sociovergència, una visió conservadora, orfe de qualsevol anàlisi que intentés encarar el profund significat de les potencialitats de l'aliança activa dels partits de l'esquerra catalana per trencar l’estatu quo de les aigües empantanades de l'autonomisme de la dècada dels vuitanta i noranta del sgle passat".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Pepe, Castelldefels, 11/11/2010 - 14:16

Celestino yo valoraría como un timbre de gloria que Tardá me insuiltase, sería señal de que lo estaría haciendo bien contra el nazional separatismo

#5 Ramon, Barcelona, 11/11/2010 - 00:22

El cunyat em manté des del minut 1 del Tripartit que això d'Esquerra és cosa d'infiltrats: "Tu que faries, en el lloc d'Espanya? Ha de ser això. Infiltració. Seguríssim. Dins Esquerra hi ha talps al servei d'Espanya. Perquè no pot ser que siguin tan burros". Hòstia que no pot ser!

#4 Paradox, Lleida, 10/11/2010 - 21:37

EL TARDA NO TOCA VORES, NOMES DIU BAJANADES I TE UNA CARA MES DURA QUE LA DEL MONTILLA, QUE JA ES DIR.
PERDONEU PERO ALGU HO HABIA DE DIR.

#3 Fran, Llinars, 10/11/2010 - 20:21

Aquest matrimoni es el tipic d conveniencia,l´home pot cardar i la dona pot fer servir la visa,aixo es el tristpartit,1 show, 1 esquizofrenia, 1 vergonya, 1 sac trencat i 1 caixa buida.Si l´inepte d Corbacho es 1 gos en Tarda q es?tenen mirall a casa aquesta colla d dropus?

#2 Ciudadanista, Barcelona, 10/11/2010 - 19:35

Después de tantos años de armonía entre PSC y ERC construyendo la nació, es de tramposos que al llegar las elecciones el PSC prometa hacer lo contrario de lo que venía haciendo. Pero que Tardà no se preocupe, Corbacho es un perrito de peluche, sus ladridos no son de verdad.