Publicitat
Política · 1 d'Octubre de 2010. 13:10h.

Joel Joan fa el salt a Esquerra

Suport "entusiasta" a un acord entre Laporta i Carretero després de signar per ERC

Joel Joan fa el salt a Esquerra

Joel Joan, en una imatge d'arxiu

L'actor i director de cinema Joel Joan, dóna suport “entusiasta” i ferm a l'Assemblea convocada el proper 5 d'octubre per associats i adherits de Reagrupament Independentista i Solidaritat Catalana. Joel Joan farà acte de presència física a l'esmentada assemblea recolzant la necessitat d'arribar a una coalició unitària independentista el proper 28 de novembre. L'anunci, per part dels propis promotors, s'ha fet després que dies enrere el mateix Joel Joan signés un manifesta a favor del vot a Esquerra.

D'aquesta manera l'actor català assumeix els objectius i finalitats de l'Assemblea conjunta de reagrupats i solidaris per tal d'emplaçar la confecció d'una sola oferta electoral i evitar l'actual dispersió. Proposta que també es fa extensiva a sumar-se altres formacions independentistes.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Joan, Lleida, 04/10/2010 - 16:45

Bones Joel Espero que en Joan Carretero sigui el candidat a la generalitat gracies Joan

#22 Fran, Llinars, 02/10/2010 - 13:10

Abans es deia...el q vale vale y el q no para cabo...perfectament aplicable amb Joel Joan.No t feia x mal actor ni declarant-se panca,llavors s´apunta a ERC a veure q pesca,total esta d moda q qualsevol sense estudis politics es faci 1 partidet.Titol d la seva proxima obra,En busca d la subvencio.

#21 Ferran, VIC, 02/10/2010 - 09:04

Entenc al Joel: si ets independentista és normal recolzar a totes les formacions independentistes.
Ànims i gràcies per donar la cara Joel! Als espanyols que escriuen aquí, els queden dos telediaris per seguir gaudint de la grande y Libre.

#20 Marcel, Barcelona, 02/10/2010 - 07:55

És un de tants que deu considerar que l'independentisme hauria de treballar unit i hauria de deixar de fer gestió autonomista i criticar el règim que ens espolia i no ens permet sortir de la crisi (http://perabonspatricis.blogspot.com)

#19 tony, manresa, 02/10/2010 - 02:07

no enteneu res, el Joel es prepara per fer diversos personatges amb diferents registres, no te cap malaltia ni res d'aixo, simplemen es....... mes val deixar-ho sol i continuï xuclant amb la seva joguina d'academia del cinema català que bons € ens consta a tots en subvencions