Publicitat
Política · 17 de Setembre de 2010. 17:25h.

Joel Joan vota Esquerra

Una trentena d'intel·lectuals propers a ERC promouen un manifest de suport

Joel Joan vota Esquerra

Brindis després de la presentació del manifest de suport d'intel·lectuals a ERC. (Foto: ACN)

Una trentena d'intel·lectuals situats a l'òrbita d'ERC s'han adherit al manifest per Esquerra, han fet una crida al vot útil independentista i han demanat suport per la candidatura que lidera Joan Puigcercós. Els promotors de l'acte, el conseller independent per ERC Joan Manuel Tresserras i l'eurodiputat republicà Oriol Junqueras, han reivindicat el paper d'ERC en situar la independència política del país al centre del debat.

A més, Tresserras ha contraposat l'independentisme "útil" d'ERC a les "aventures personals", en una clara referència a candidatures com la Solidaritat de Joan Laporta o el Reagrupament de Joan Carretero. També, ha etzibat a Montilla que "les decadències es produeixen només quan manca la llibertat".

Els primers signants del manifest han estat Montserrat Abelló, Agustí Alcoberro, Ramon Alcoberro, Vicenç Altaió, Sebastià Alzamora, Rafael Battestini, Francesc Bellmunt, Alfred Bosch, Lluís Cera, Eladi Crehuet, Josep Cruanyes, Julià Cufí, Miquel de Palol, Mercè Fernàndez, Jaume Font, Oriol Garcia Quera, Enric Gomà, Anna Grau, Valentí Gual, Joel Joan, Oriol Junqueras, Jordi Llavina, Isona Passola, Enric Pujol, Maria Mercè Roca, Camil Ros, Miquel Sellarès, Marta Selva, Anna Solà, Joan Manuel Tresserras, Vidal Vidal.

Publicitat
Publicitat

77 Comentaris

Publicitat
#77 Antoni, Barriada d'Igualada, 20/09/2010 - 20:10

Aquest Joel em queia be, pero ara que vec que esta tan ficat amb els traidors d'ERC ja em cau molt malament.
ERC no vol la independencia, vol seguir xupant de la mamella
Jo Laporta o Carretero. Pero mai mes ERC

#76 Mentat Ciudadano, Barcelona, 20/09/2010 - 08:28

Aiiii Joel!!! Com t´agrada rebre subvencions... en fi... SOM-HI C´S!

#75 Santi Gual, Castellar, 20/09/2010 - 08:13

els favors s'han de tornar, oi Joel?
Ser President de l'acadèmia catalana de cinema i cobrar "una pasta" no surt de franc.

#74 Oriol, GAvà, 19/09/2010 - 19:39

Vaja, nigú diria que en Joel Joan vol tornar a veure al sector espanyolista governar a Catalunya i a Montilla repetir com a president de la Genralitat.

#73 Juan, Barcelona, 18/09/2010 - 21:30

¿Intelectuales?. Parece ser que hoy dia a cualquiera le tachan de intelectual, ahora bien los hay valiosos y los hay mediocres como la mayoría de los citados. Esto corrobora ese axioma de que independentismo en Cataluña a lo largo de los siglos ha sido cosa de políticos e intelectuales mediocres.