Publicitat
Política · 23 d'Abril de 2019. 11:39h.

John Carlin creu que els catalans són "els jueus del segle XXI"

Segons revela Sergi Sol

L'escriptor anglès John Carlin (Londres, 1956) considera que els catalans són "els jueus del segle XXI", segons ha revelat l'home fort d'ERC i mà dreta de Junqueras, Sergi Sol, durant la tertúlia d'El món a RAC1. Sol, que ha escrit el llibre 'Oriol Junqueras: fins que siguem lliures' ha explicat que Carlin va fer aquesta comparativa durant un sopar que van compartir.

Sol ha considerat que el debat electoral va ser "la constatació de que l'anticatalanisme és molt transversal, molt". "L'altre dia ho parlava amb el John Carlin, suposo que no traeixo la seva confiança si explico una breu conversa de sopar. Em deia que ell ha acabat simpatitzant amb l'independentisme a Catalunya", ha assenyalat.

En aquest sentit, Carlin hauria detallat que aquesta simpatia no és "perquè sigui independentista, que no ho és, sinó per l'agressivitat que nota fins i tot en els seus amics progressistes d'Espanya. Em deia que amb els seus amics progressistes es pot parlar de tot, menys quan parles de Catalunya, perquè aleshores els hi surten tots els fantasmes".

"I em va dir una cosa que encara em va cridar més l'atenció. Em va dir 'sou els jueus del segle XXI a Espanya, sou exactament això'. Vaig quedar sorprès que m'ho digués ell que no és independentista", ha reconegut Sol.

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#45 soraya, Badalona, 02/09/2021 - 11:07

De acuerdo con Carlin. Y también en lo de gitanos.

#44 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 21/06/2019 - 00:26

Si y para paridas la que dijo Charleston de los catalanistas : son una mezca de gitanos y judios ...sin causa.

#43 Juan Ubide, Meiningen, 06/06/2019 - 18:01

Los que están en contra del PROCESO -también independentistas como Don Xavier Rius- son los denostados por los separatistas. Y llamo separatistas a los que quieren separarse de ESpanya con el 47 % del censo electoral. El Carlin no tiene ni idea de quién es Don Xavier Rius, un independentista que respeta a los que no piensan como él.

#42 Purria Separata, Mollerussa, 24/04/2019 - 10:54

A este paso y con esta lacerante endogamia mental acabaremos siendo los 'golluts' de Ribas.. juas!

#41 ivan, el vallès, 24/04/2019 - 06:34

A este lo echaron de El País y supongo que viendo lo bien montado que lo tienen el Ekaizer y la Talegón viviendo de dar alpiste a los indepes, pues se sube al carro y qui dia passa any empeny.
Sobre el comentario en sí... bueno sin palabras, otra chorrada para enmarcar.