Publicitat
Política · 20 de Desembre de 2014. 11:10h.

Jordi Cañas: “s’ha acabat el resistir, hem de véncer”

Alberto Fernández afirma que “som més els catalans que ens sentim espanyols”

Jordi Cañas: “s’ha acabat el resistir, hem de véncer”

Cañas, Fidalgo i Fernández

L’exdiputat de Ciutadans, Jordi Cañas, ha participat en la presentació del llibre de Sergi Fidalgo ‘Me gusta Catalunya, me gusta España’ i ha reconegut que “ja estic cansat de llistes úniques, de pensament únic, i del discurs polític del separatisme”.

Cañas considera que "estem en un moment que hem d'abandonar la resistència, només ens queda el véncer. Jo no sóc nacionalista sóc espanyol, jo vull que tots sumem per guanyar aquesta batalla d'idees”.

“La majoria de ciutadans de Catalunya, no tenen cap problema en sentir-se espanyols i defensar el seu país i la seva nació. Ara és el moment de trencar el silenci i dir que som més i som millors”.

Per la seva banda, Alberto Fernández, també present a l’acte, ha defensat que “som més els catalans que ens sentim espanyols que els que volen la independència”. “La forma més natural de sentir-nos catalans es també sentir-nos espanyols”, ha reivindicat.

Alberto Fernández creu que “és el moment de posar l'accent en el que ens uneix, no només de Catalunya amb la resta d'Espanya, entre els catalans que ens sentim espanyols, també entre els partits. Està en joc un model de convivència, això està per sobre de les sigles de partit”.

Finalment, l’autor del llibre, Sergi Fidalgo, ha instat la gent a manifestar la seva oposició a la independència. “No és bo per a Catalunya, ni és bo per Espanya. Hem de convèncer al màxim de gent que això no te sentit”.

Publicitat
Publicitat

79 Comentaris

Publicitat
#29 Luís, Barcelona, 23/12/2014 - 14:26

De momento, las urnas no dejan muy claro si la mayoria de catalanes quieren ser españoles. Veo la cosa muy igualada. Quizás Fernández Diaz habla con el corazón y no con la cabeza

#28 Xavi, Barcelona, 23/12/2014 - 14:24

El Sr. Cañas pot estar cansat del pensament únic i llistes unitàries i discursos del separatisme. Però d'aixó fa pocs anys. Molts altres estem cansats de ser espanyols i del discurs únic de la España indivisible. I fa molts més anys que ell que ho estem aguantant. Està poc acostumat.

#27 joan, bbbs, 22/12/2014 - 17:49

?som més els catalans que ens sentim espanyols que els que volen la independència? demostra-ho en un referèndum... mai hem dit qe la independència la volem sense doemostrar que som majoria.

#26 Casper, Bcn, 21/12/2014 - 11:40

El ladrón siempre tiene razón, s'ha acabat el Yoldi Cañas, ja, ja, ja, menudo jaimito.

#25 Casper, Bcn, 20/12/2014 - 22:40

Cañas, "aguanta", que diria Rajoy..
ja, ja, ja, esto es jauja y lo demás són CiUdadanos, tan o más (Mas?) mangantes que tu.