Publicitat
Política · 18 de Març de 2018. 15:28h.

Jordi Cañas tracta Puigdemont de “colpista”

Villarejo diu que “estem farts de ser governats per un partit delinqüent”

Jordi Cañas tracta Puigdemont de “colpista”

L’exdiputat de Ciutadans Jordi Cañas, durant la manifestació de Societat Civil, ha tractat l’expresident Carles Puigdemont de “colpista”. “80 anys després els colpistes fugen a França en un maleter, escapen de la justícia, escapen de la democràcia aquells que l’amenacen, els seus veritables enemics”, ha denunciat.

Cañas ha comparat la fugida dels republicans catalans amb l'arribada de les tropes del dictador Francisco Franco el 1939; ha exposat que la situació és exactament la contrària perquè al terme de la Guerra Civil fugien els "demòcrates" mentre que actualment ho fan els "colpistes".

També ha carregat contra “aquells que insulten, que diuen que el nostre país no és una democràcia plena, que diuen que Espanya és un règim totalitari, quan els únics que es comporten com veritables colpistes i tirans son ells”.

“Estem farts que dia darrera dia s’amenaci jutges i fiscals per fer la seva feina i s’insulti i es denigri la policia per fer el que li ordenen, el que altres no van fer. És un Govern colpista que es va gastar els diners que havia de destinar a serveis socials en un referèndum il·legal que va dividir els catalans”, ha sentenciat.

D’altra banda, l’exfiscal Carlos Jiménez Villarejo ha demanat “prou de polítics  antidemocràtics, que afortunadament en aquest moment no poden governar Catalunya. Prou de l’abús del poder que han comès durant tants anys”. “Lluitarem sense descans per una Catalunya honrada i solidària, amb tots els pobles d’Espanya. Estem farts de ser governats per un partit delinqüent”.

Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Olegarioelpilos, Bcn, 19/03/2018 - 09:46

Éste es el tipo de políticos que se necesitan con un discurso claro y contundente , que llamen a las cosas por su nombre , Cañas for alcalde , arrasará

#5 Pepon , Bcn, 18/03/2018 - 20:32

Grande Cañas, grande Villarejo. A estos no se les puede engañar como a los Pérez Royo o Cotarelos. Conocen muy bien el tarannà del nacionalcatalanismo.

#5.1 pepe, andorra, 19/03/2018 - 13:26

grande villarejo? si es q hay gente pa'tó.....Villarejo para mi no es mas q un caballo de troya del separatismo.....A buenas horas, mangas verdes....

#4 soloesmiopinon, Tabarnia, 18/03/2018 - 20:28

Grande Cañas, nos esperan grandes momentos si vuelves al foro político. Hace falta gente que diga las cosas por su nombre sin ser políticamente correcto.

#3 sr Pepito, Lerida, 18/03/2018 - 19:38

Los políticos que se entienden y que la gente quiere escuchar es la que dice las cosas por su nombre.Muy bien Cañas.

#2 Aran non ei Catalonha, Vielha, 18/03/2018 - 17:01

La generalitat un ente golpista sin fronteras. En donde han mandado todo es corrupcion, trafico de influencias, prevaricacion y opresion.
Cañas los conoce perfectamente, intentaron desprestigirlo y no lo consiguieron.