Publicitat
Política · 26 de Juliol de 2020. 10:17h.

Jordi Cuixart rebutja l'indult mentre sigui president d'Òmnium

"D'aquí a dos o tres anys" plegarà de president

Jordi Cuixart rebutja l'indult mentre sigui president d'Òmnium

El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha rebutjat demanar l'indult "mentre sigui president d'Òmnium". Cuixart, en una entrevista publicada aquest diumenge a El Punt Avui, ha manifestat que "no ens volem acollir a cap indult ni a cap mesura de gràcia". Cuixart, però, va deixar la setmana passada la porta oberta a abandonar la presidència d'Òmnium "en dos o tres anys", quan se li acabi el mandat.

"Però el president d'Òmnium ni vol ni pot demanar un indult mentre sigui president d'Òmnium. I quan altres entitats ens han proposat fer-ho, ens hem negat a acceptar-ho. Amb tota la humilitat, no ens volem acollir a cap indult ni a cap mesura de gràcia" ha manifestat en l'entrevista. "Quan l'Estat suspèn les institucions catalanes, no pot suspendre la societat catalana. I Òmnium és part de la societat catalana" ha reblat.

Cuixart s'ha definit com "un activista" i ha manifestat que "no tinc cap voluntat de fer carrera política; jo sóc empresari i el que vull és tornar-me a dedicar a l'empresa, a la fàbrica".

El president d'Òmnium Cultural ha considerat que "la desobediència" solucionarà el "conflicte polític". "La desobediència és una de les claus de volta de com ens en sortirem d'aquest conflicte polític" ha dit, destacant que "Òmnium neix de la desobediència civil".

"Si comparem la repressió que hi va haver amb el govern de Rajoy amb la que hi ha ara amb el govern de Sánchez, ha anat a més" ha considerat Cuixart en l'entrevista.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#17 Sergi, bcn, 26/07/2020 - 22:02

Tampoco te lo van a dar delincuente

#16 Ferlandina V, Barcelona, 26/07/2020 - 20:09

Tota aquesta banda d ineptes, mediocres i deslleials sort han tingut del seu pas per les presons. Per ells es una inversió fantastica de cara al ramat. No poden exhibir res mes que això, haver estat presidiaris per haver estat uns delinquents, doncs per lo demés, ni nivell, ni inteligencia ni res. Parasits que només volen viure de la corrupció.

#15 manolodelbombo, BCN, 26/07/2020 - 19:45

Que bueno el Cuixart atribuyéndose una importancia por ser presidente de Omnium que ni en sueños. Su cargo es equiparable al del delegado del club de petanca Quatre Barras por lo que absténgase de dar esa patética apariencia de capitá enciam. La tropa está exhausta y sus artificiosas soflamas para elevar su moral ya no funcionan. Sea más humilde.

#14 XMB, Barcelona, 26/07/2020 - 17:49

Pues que siga siendo presidente de Odium muchos años más.

#13 joan, manresa, 26/07/2020 - 16:39

El Casal..,16,40 h.---Sr.Cuixart..,al posés no li calen "víctimes",programades....,ni "victimes "aprofitadores de la situació....,Sr.Cuixart,Òmnium no es lo que era 10 anys enrera ,o uns quants mes...,Omnium es are una trinxera del " Apreteu...,apreteu..."o" dels aldarulls" en nom de no sabem que Sr.Cuixart..,a naltros no ens agrade el pebro