Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2018. 12:53h.

Jordi González confessa que el procés ha fracturat "la meva família"

El presentador lamenta que els dirigents independentistes estan "rient-se" del han provocat

El periodista Jordi González, en una entrevista a 'Viva la vida' (Telecinco), ha carregat contra el procés independentista i especialment contra els seus dirigents, als quals acusa de "fer-ho malament a propòsit" i d'estar "rient-se" de la "fractura" social existent a Catalunya, que diu haver afectat també a la seva família. González critica TV3 i ironitza sobre l'èmfasi que fan els independentistes en denominar-se "demòcrates".

"Sóc català, fill i nét de catalans per tot arreu", ha reivindicat el presentador de Telecinco d'inici, a més de remarcar que el que s'està vivint a Catalunya "em sembla malament, em sembla un despropòsit, em sembla que ho estan fent malament a propòsit".

González considera que "es pot plantejar qualsevol cosa, fins i tot la independència, però des de la intel·ligència. En un moment que la corrupció està corcant els partits més importants a Catalunya s'estén una immensa bandera catalana sobre tota aquesta porqueria, i anem a reclamar el dret a ser un Estat".

"No sé encara per què seria millor que Catalunya fos independent i com no ho sé, em reservo el dret a no ser independentista. Però llavors hi ha molta gent independentista que s'enfada amb mi. Són molt demòcrates, però si no penso el mateix que ells s'enfaden amb mi", ha ironitzat.

El periodista ha deixat clar que "jo no crec en aquesta independència que s'està plantejant perquè em sembla molt amateur, és un vodevil, és com absurd". "El que està passant és que la societat catalana s'ha fracturat, la meva pròpia família", ha denunciat.

"El meu germà pensa d'una manera, jo penso d'una altra, llavors per no confrontar-nos no parlem de l'assumpte. Està passant en moltes famílies, mentre tant els que provoquen tot això estan, diguem, rient-se una mica del que han provocat. Jo crec que sí. No em sembla que s'estiguin prenent seriosament res", ha lamentat.

Jordi González ha recordat que "el més important és el poble, són les persones, aquests milions de persones que surten amb tot el dret del món a reivindicar el que consideren just, que és la independència. Molt bé, que ho reivindiquin, però que deixin també que els que no pensin el mateix ho expressin. Que puguin també fer pedagogia del no a la televisió pública de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

137 Comentaris

Publicitat
#44 Vilatà, Barcelona, 24/07/2018 - 20:59

El Sr. Jordi González no sabia com fer-ho, per donar una mica de marxa al nou programa que comença a el seu canal de tv, i no se l'hi ha acudit res més que aquesta provocació plena de mentides i mala bava.

#43 OVNI, ELX, 24/07/2018 - 17:36

"En el 1940 a una niña de 12 años en Barcelona por hablar en catalán con una compañera de trabajo, le obligaron entre cuatro falangistas, a beber una botella de aceite de ricino en plena calle."

Sergi Pérez Ibáñez

#43.1 Nicolas Soto , Madrid, 25/07/2018 - 07:40

Fue Cataluña la única que sufrio,????, y si es Así eso les acredita a los ODIADORES de España hacer lo que están haciendo?? Tergiversando la historia, faltando respeto al pueblo español y al rey?? Usando métodos FACISTAS y NAZIS?? Y dividiendo envés de construir??? Despreciando la lengua que hablan más de mil millones de personas en todo el mu

#43.2 XMB, Barcelona, 25/07/2018 - 09:51

ya...
Mi madre y su familia vivieron la guerra y dictadura en Barcelona, le he preguntado si conoce algún caso como el que describes y me ha dicho que no. Por cierto hablaban siempre en catalán en público y en casa.
Puede que a esa chica le hayan hecho lo que dices, pero no sería pot hablar en catalán.

#43.3 Rosa , BCN, 10/09/2018 - 09:22

Estamos en 2018 y se puede hablar sin ningún problema el catalán con más Libertad incluso que el castellano. Te recuerdo que Franco iba encontrar de todos los que no pensaban como él o estuvieran encontra de él, esto ocurrio en toda España, en Galicia, en el País Vasco, en Andalucía , en Aragón, responsabiliza al dictador de lo que hizo él.

#42 Ana, Málaga, 24/07/2018 - 17:18

Sólo comentar que si este artículo está escrito en castellano por favor no escriban Catalunya sino Cataluña es horrible ver como van cambiando cosas poco a poco para influir en las personas

#41 Borrell ll, Girona, 24/07/2018 - 13:51

I que consti que a Espanya no n'hi ha de corrupció, eh, Jordi Gonzalez. Si el Rei emèrit suposadament (sobretot ,suposadament ) s'ha embutxacat 80.000.000 eur. per l'ave a la Meca, és perque s'ho mereix. No pas, no sé quantes sales de quiròfans que es podrien construir amb aquests diners, com els agrada dir als unionistes.

#41.2 I tu mes!, Bcn, 12/09/2019 - 00:05

A l'Estat espanyol hi ha corrupcio, i Catalunya s'endu la grossa de Nadal, nomes amb el clan mafios del Pujol. Au va vinga....

#40 Borrell ll, Girona, 24/07/2018 - 13:45

La raó del 52 % de vot independentista ( si no es té en compte Comuns, pacama i recortes cero ) és que hi havia la família Pujol corrupte. I aquest 52 %, sense criteri propi, ni informar-nos als 200.000 medis ( teles, radios, premsa... ) no catalans, ni escoltar la Arrimadas i Albiol, ens hem fet indepes. Gonzalez, cardes pena amb els teus argument