Publicitat
Política · 26 de Juliol de 2020. 10:58h.

Jordi Juan: "quatre anys més de procés serien difícils de suportar"

"Catalunya ha anat a pitjor, no s'ha aconseguit res i el risc és que no s'hagi tocat fons"

Jordi Juan: "quatre anys més de procés serien difícils de suportar"

Jordi Juan (Foto: La Vanguardia)

El director de La Vanguardia, Jordi Juan, ha afirmat que "amb deu anys de procés, Catalunya ha anat a pitjor" i ha considerat que "quatre anys més del mateix serien difícils de suportar". Juan, en un article sobre la creació de Junts al rotatiu titulat 'Més del mateix', ha alertat també del "risc que encara no s'hagi tocat fons".

"En deu anys de procés, Catalunya ha anat a pitjor, no s'ha aconseguit res i el risc és que encara no s'hagi tocat fons" ha apuntat el director del rotatiu. "La repressió de l'1-O i la sentència del Suprem contra els líders independentistes són motius que aviven la confrontació. Per a alguns, com Junts, ja no hi ha marxa enrere. Altres creiem que ha d'haver-hi una alternativa si no volem seguir caient en la mediocritat més absoluta. Quatre anys de més del mateix serien difícils de suportar" ha dit.

Juan considera que "Puigdemont no enganya a ningú" perquè l'expresident ha manifestat en reiterades ocasions que "no renuncia a la unilateralitat" i, per tant, qui el voti "sap que els seus vots aniran a parar a una formació que mantindrà la mateixa estratègia de confrontació".

"La via pragmàtica d'aparcar la instauració de la República, sense renunciar a la independència, i centrar-se a governar l'autonomia no figura en el full de ruta de Junts", explica Juan, a diferència del camí d'ERC, el PNC i possiblement el PDeCat.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#23 Sergi Sergio, Barcelona, 27/07/2020 - 19:13

LV ahora se da cuenta del desastre que ella misma promociono de la mano del vivales de Antich y con el beneplacito del Conde y del hijo del conde.

#22 electra, Barcelona, 27/07/2020 - 09:15

Ara ha caigut de la figuera aquest Sr.?

#21 Pere Andreu, Barcelona, 26/07/2020 - 22:12

Faria bé el senyor Jordi Juan en no perdre el temps fent aquests articles, si realment està preocupat hauria d'anar al despatx de l'amo i plantejar obertament que el problema el tenen a LA SEVA RÀDIO. Fa 8 anys que estan escalfant la tropa, amb programes on es vomita odi directament, amb una redacció desbocada. A plorar a una altra banda.

#20 FCK ÑORDOS, Tabarnia default, 26/07/2020 - 21:33

Jijiji d aquí 4 anys , Espanya arruïnada i més de la meitat dels colons hauran marxat

#19 BJMR, Bilbao, 26/07/2020 - 20:25

¿Cómo que no se ha conseguido nada?, eso no es verdad, lo desarrollo:
Dividir la sociedad.
Perder el liderazgo económico.
Espantar las inversiones.
Generar desconfianza.
Degradar las Instituciones.
Desmoralizar a la ciudadanía. Si les parece poco continuo.