Política · 6 de Febrer de 2014. 13:13h.

Jordi Martí desafia la direcció amb la seva campanya

El precandidat a les primàries del PSC s'inspira amb el cartell ideat per Zaragoza

Jordi Martí desafia la direcció amb la seva campanya

Campanya de Jordi Martí

El precandidat a les primàries del PSC, Jordi Martí, ha iniciat una campanya en al·lusió a l'actual direcció del partit i s'ha inspirat en la que va idear José Zaragoza contra el PP per a les eleccions al Congrés del 2008.

En el cartell, que convida a conèixer el candidat prenent un cafè, es veuen tres siluetes amb el lema "Si tu no hi vas, ells es queden", que substitueixen el trio Rajoy-Acebes-Zaplana i el "Si tu no hi vas, ells tornen".

Martí, en una entrevista a e-notícies, va assegurar que el PSC "avui està molt mal dirigit". "Hem de pensar que les direccions passen i els partits segueixen. Cal fer-ho possible", va afegir.

També va apuntar que la formació ha de recuperar "els valors fundacionals de partit de Reventós, Pallach, Maragall, Lluch i tants d'altres". "El PSC -va reivindicar- ha estat i ha de ser un partit clau en l'equilibri polític a Catalunya i en el lideratge de l'esquerra".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Laura, Barcelona, 07/02/2014 - 22:39

Vaja, com si ell és no fos aparell.

#1 spanish, Madrid, 06/02/2014 - 13:53

seguimos con la tonteria vamos a ver esos señores se comieron la Loapa con patatas, y Lluch se nego a presentar enmiendas por lo que fue destituido de protavoz......pero claro que va a decir un señor que lleva 20 años con cargos publicos y no ha pisado el partido salvo en raras ocasiones