Publicitat
Política · 20 de Desembre de 2014. 10:46h.

Jordi Martí 'festeja' amb ERC

Segon acte preelectoral amb Alfred Bosch

Jordi Martí 'festeja' amb ERC

Imatge de l'acte

Jordi Martí, el líder de Més (Moviment d'Esquerres) ha participat en la inauguració de les Jornades Municipalistes que la Federació de Barcelona d’ERC fa aquest cap de setmana a La Nau Ivanow (La Sagrera) al costat de l'alcaldable del partit, Alfred Bosch.

Martí -que va perdre les primàries del PSC enfront Jaume Collboni, ja va participar en un altre acte el passat 23 de novembre dos dies després d'anunciar la confluència amb Nova Esquerra Catalana, el partit d'Ernest Maragall.

Martí ha posat deures al projecte independentista per tal d’afavorir Barcelona. En primer lloc, per millorar la Carta Municipal de Barcelona i “municipalitzar serveis com l’educació, l’energia o l’habitatge”.

En segon lloc, que l’activitat econòmica que es desenvolupa a la ciutat reverteixi en la ciutat. I finalment, “hem d’apostar per la industrialització de Barcelona en base al I+D i al coneixement”, ha dit Martí.

El socialista sobiranista ha reivindicat l’Àrea Metropolitana com espai natural per ser capital. I ha afegit que “m’agradaria recuperar la Barcelona gamberra, la ciutat que és capaç d’aixecar la veu”.

Jordi Martí ha finalitzat demanant a ERC que faci una evolució des del discurs nacional cap al discurs urbà per tal d’ocupar un espai - l’esquerra catalanista - que es troba mancat de referent a la ciutat.

Per la seva banda, Alfred Bosch considera que Barcelona ha de ser governada des de l’esquerra, “però des d’una esquerra moderna, nosaltres som una esquerra no dogmàtica”. L’alcaldable ha reivindicat el maragallisme tot recordant que la ciutat necessita recuperar les energies de la Barcelona olímpica.

“Nosaltres creiem en un model de ciutat que vol compartir, competir i cooperar” i ha afegit que “ara tenim una gran oportunitat per impulsar-ho, la construcció d’una nova capital”.

A nivell d’urbanisme, Bosch ha assegurat que Barcelona té una assignatura pendent en l’obertura al mar, “obrir-nos al propi port, recuperar la façana marítima, connectar la ciutat de punta a punta des de la Zona Franca al Besòs”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Pedro, Caldes, 20/12/2014 - 19:13

Vamos a describirlo, una persona que aspira a ser el candidato de un partido a un puesto tan importante como es la alcaldía de Barcelona por el PSC, como los votantes no lo eligen, se da de baja del partido y se va a otro. Menudo militante, el Sr. Balmón tenía toda la razón, sobra gente en el PSC.

#5 Carlos Gomez, bcn, 20/12/2014 - 15:05

Todas las patrias son muy generosas con sus heroes. Y como estamos en periodo de deflacion intelectual, personajes darwininanos como este tiene que agudizar el ingenio para seguir exprimiendo el vellocino de oro patriotico.
Estos no necesitan I D. Quien tiene un patriota, tiene un tesoro.

#4 Arturo, Barcelona, 20/12/2014 - 14:23

Ratas saltan del barco. Ratas se suben a un tronco. Ratas intentan refugiarse en otro barco.

psC. MES.ERC.

#3 BEJOTA, BCN, 20/12/2014 - 13:16

Busca mantenir la mobilització.

Forcadell reconeix "desànim" entre l'independentisme.
"No permetrem que ningú es desinfli. Si esteu cansats, descanseu; si esteu nerviosos,
preneu tila".
SR. BOSCH:NO'L TROBO TANT GRACIOS COM ABANS DE'L 9N...

#2 carlitus, barcelona, 20/12/2014 - 12:27

Un altre buscant aixopluc al preu que sigui.