Publicitat
Política · 30 de Març de 2014. 19:30h.

Jordi Martí impugna les primàries pel vot de pakistanesos

L'autoritat electoral desestima la denúncia per possibles irregularitats a Ciutat Vella

Jordi Martí impugna les primàries pel vot de pakistanesos

Una imatge del candidat a les primàries, Jordi Martí

Jordi Martí ha impugnat el resultat de les primàries del PSC de Barcelona celebrades aquest dissabte, concretament els vots de la taula número 1 situada al carrer dels Àngels del districte de Ciutat Vella, per unes possibles irregularitats comeses, amb els vots d’alguns pakistanesos que han reconegut que no sabien a qui votaven. Una denúncia que l'autoritat electoral ha desestimat, defensant la "netedat i transparència del procés".

La candidatura de Martí també ha demanat que s’investiguin els resultats de les taules situades a Meridiana i el Poble Sec. Aquesta impugnació s’ha presentat aquesta tarda, prop de 24 hores després de la proclamació dels resultats oficials i “al veure que el PSC no ha donat cap explicació” sobre les presumptes irregularitats, segons han explicat fonts de la candidatura a e-notícies.

Aquestes mateixes fonts han assegurat que es tracta d’una “impugnació pràcticament moral”, afegint que “no ho fem per tenir més vots, sinó perquè el PSC digui que va passar en aquestes taules”.

En aquest sentit, han afirmat que “no es busca tornar a participar a les primàries”, un cop Jordi Martí ha quedat descartat de la cursa per ser alcaldable després de quedar en tercera posició per darrere de Carmen Andrés i del guanyador de la primera volta, Jaume Collboni. Tots dos s’enfrontaran per la victòria final en una segona volta dissabte vinent.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#20 Pere, Comarca Garraf, 31/03/2014 - 20:59

Això us passa per ser pro immigració. I ja comencem i comenceu a tindre problemes de moda al respecte.
I sou un exemple visible de l` incompetència per portar un país.
La Sra. Marine Le Pen s` ha de fer un fart de riure, i altres partits patriòtics europeus també.

#19 Irma, Sant Joan Despí, 31/03/2014 - 15:53

http://www.nouscatalans.cat/index.php/opinio/7827-en-defensa-de-la-comunitat-pakistaneses-no-utilitzeu-a-les-persones.html

#18 despertaferro, L´H, 31/03/2014 - 13:22

Venga TRABAJAAAAAAA !!!! QUE ESTAMOS CANSADOS DE VIVIDORES

#17 lopetegui, manresa, 31/03/2014 - 12:18

Parece que en el particular referendo del personaje éste ha salido NO NO NO NO NO y NO.

Claro, ya sabemos que un nacionalista nunca acepta la realidad.

#15 Casper, Bcn, 31/03/2014 - 09:50

Aunque sea democracia interna de Partido Político, esto de hacer votar a gente porque reside en la ciudad sin que tenga regularizada su situación, menores de edad, y situaciones fuera de lo normalmente legislado me parece un soberano absurdo. "Medidas progresistas" de medio pelo.