Publicitat
Política · 21 d'Octubre de 2021. 13:45h.

"Jordi Puigneró està enganyant la gent"

Manuel Trallero, periodista: "Pedro Sánchez és un mentider sistemàtic"

"Jordi Puigneró està enganyant la gent"

A l'edició número 30 del seu programa Aló Trallero -els dimecres a les 22.00 hores a YouTube-; Manuel Trallero arriba a la conclusió que el vicepresident del govern català, Jordi Puigneró, "està enganyant la gent". "Agafin els números per on sigui, estem en plena decadència econòmica".

Trallero posa fins i tot com a exemple el Barça "ja ha marxat Messi- i afirma que "ens prenen per tontos". El periodista i escriptor sustenta la seva afirmació amb dades d'elaboració pròpia, a partir de xifres de l'Institut Nacional d'Estadística, on compara les economies de Madrid i Catalunya. "Per això no s'entén que pugui sortir un vicepresident i dir que l'economia catalana va com un tret", insisteix.

 

 

"Que l'empresari Javier Faus presideixi el Cercle d'Economia i que Sánchez Llibre presideixi Foment és la prova evident de la decadència de Catalunya, és la prova del cotó", emfatitza.

Encara que tampoc és millor la seva opinió sobre Pedro Sánchez després del recent congrés de el PSOE perquè "és com la cançó de Julio Iglesias: un truhán". "Sánchez ens ha enganyat, ens ha mentit, és un mentider sistemàtic, només vol el poder pel poder".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 David, Mataro, 22/10/2021 - 04:46

Personajillos como el tal puignero dentro de poco no tendran donde esconderse cuando su parroquia propia se de cuenta de la gran mentira.

#5 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 21/10/2021 - 18:45

"Un necionalista está engañando a la gente". No importa cuándo leas eso.

#4 Marcial Heredia, el circo de la tele, 21/10/2021 - 16:46

No hagan caso a Puigneró, contaba un chiste. Cosas del circo.

#3 És un fet, Barcelona, 21/10/2021 - 16:28

Els catalans amb el cap clar, fa temps que es n'hem adonat, malgrat els esforços dels lacis per enganyar a la tropa

#1 Sergi Sergio, Barcelona, 21/10/2021 - 14:22

Bueno, este engaña solo a los que se dejan engañar, los pobres ya salen engañados de casa, a la parroquia de fieles los engañan todos lo dias y siguen felices y contentos, total la verdad y la realidad les da igual.

#1.1 Marc de Vcih, Vich, 21/10/2021 - 14:51

Tienes toda la razón del mundo, el problema es que su parroquia, que llega al 15% de la población trabajadora en CAT. Vive muy bien y hasta ahora no les falta el sueldo, en detrimento de creación de nuevas empresas, inversiones, diversificación, competitividad..., ellos se lo guisan, se lo comen y se quedan con la pasta de todos. This is the kit