Publicitat
Política · 17 de Febrer de 2010. 09:19h.

Jordi Pujol qüestiona la carrera política de Laporta

L'expresident de la Generalitat alerta que "aquestes coses no acostumen a sortir bé”

Jordi Pujol qüestiona la carrera política de Laporta

Pujol, a la Blanquerna

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, a la conferència “Emprenedoria i País”, celebrada a la Facultat de Comunicació Blanquerna, ha demanat “una xurriacada, un cop de puny a la taula, per tal de sortir de la situació en la qual està una Catalunya que no va bé”.

L’expresident ha apelat a la necessitat "d’autoestima, pensament positiu, iniciativa, resiliència, eficàcia, capacitat d’assumir riscos, tenacitat, visió de futur i, en certa manera, lideratge per tal de dur a terme un projecte emprenedor des de qualsevol àmbit".
 
Pujol també ha fet referència a que és indispensable per tenir capacitat emprenedora, una passió, ja que “si no hi ha un neguit, una il·lusió, no s’arriba enlloc”.
 
Fent una anàlisi de la situació actual del país, ha afirmat que “Catalunya no va bé però Espanya tampoc”, i en aquest sentit ha declarat que el país necessita “una xurriacada” per tal d’il·lusionar-se de nou, amb fets i missatges.

Pujol, responent a preguntes d’estudiants de Blanquerna, ha comentat, sobre la situació política actual, que alguns polítics han permès que s’arribi a "una falta de passió i a una desafecció per la seva mediocritat", i sobre la possibilitat de que Joan Laporta es presenti a la presidència de la Generalitat, l’expresident ha afirmat que no sap què farà però que “aquestes coses no acostumen a sortir bé”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Pere Valls, Tarragona, 18/02/2010 - 16:17

Senyor President això es molt poc democràtic, clar que a CDC de democràcia ben poca. Com que han convertit el partit en una S.A. de Pujol a l'Oriol no se li pot fer sombra i als seus subalterns Mas i Puig tampoc. Doncs mira, votaré a Laporta.

#5 DLM, Barcelona-España, 17/02/2010 - 17:08

No pasa un día en el que, el sr. Pujol, no aparezca en titulares. Sus deseos de protagonismo no tienen límite. Termine de una vez de irse, aunque pienso que todavía no ha empezado...Disfrute de la excelente pensión que le pagamos y déjenos tranquilos.

#4 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 17/02/2010 - 15:59

Bate no saps el que et dius, has degut enfollir amb les compareixences d' avui d' en ZP i Rajoy sinó no tenen explicació les teves ratlles escrites. Has barrejat l' aigua amb l' oli que ja saps, suposo, que mai es barregen.

#3 Beto, Barcelona, 17/02/2010 - 11:33

La perfecció no existeix i menys en política, però si ha existit un home d'estat amb formació,capacitat de govern i amor al seu pais aquest ha estat el President Pujol.D'altra manera aniria Espanya si hi haguessin Pujols en lloc d'analfabets oportunist

#2 Abate Marchena, Viladecans, 17/02/2010 - 10:39

Sr. Pujol, que el presente es la suma del pasado, y si Catalunya está mal, algo ha hecho Ud. en veinte años para que sea así.
Estamos mucho más cerca de la INDEPENDENCIA ahora, gracias a que REAGRUPAMENT y OTROS grupos, están moviéndo montañas.