Política · 11 d'Abril de 2013. 08:36h.

Jordi Pujol va temptar Lucena

El portaveu va refusar afiliar-se a CiU perquè se sent "genuïnament" d'esquerres

Jordi Pujol va temptar Lucena

Lucena, al Parlament

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, va oferir a Maurici Lucena afiliar-se a Convergència, però el portaveu del grup parlamentari socialista va rebutjar la proposta perquè, segons ha dit, se sent "genuïnament d'esquerres".

El dirigent socialista ha lloat “l’habilitat” de Pujol per convèncer la ciutadania i ha recordat que un dels arguments esgrimits per l’expresident va ser dir-li que a CiU hi havia “molta gent d’esquerres”.

L’”anècdota” explicada per Lucena al Parlament, en una interpel·lació del PSC al Govern per mirar de reimpulsar la cimera social, ha servit al portaveu per retreure al conseller Homs una “manca d’interès” per organitzar la trobada, i de passada, per marcar “perfil ideològic”.

El diputat ha definit Convergència i Unió com a partit de “centre-dreta”, i ha recordat que la federació ara és independentista, “però abans era només nacionalista”. I que mesures com l’eliminació de l’impost de successions i donacions “marca clarament el perfil ideològic d’un partit”.

També ha acusat Homs d’enganyar l’opinió pública quan va responsabilitzar el PSC del fracàs de la cimera. “Li creixerà el nas”, ha etzibat.

Malgrat els retrets, CiU i PSC s’han posat d’acord en parlar per organitzar la trobada amb els agents socials. Homs ha acceptat les dues condicions socialistes: separar el debat pressupostari del debat de la cimera i “no demanar adhesions condicionals al president Mas”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 pep, manresa, 11/04/2013 - 19:21

Ah, però no li va ensenyar les motxilles que preparava als seus fills, ell i la del monyo, quan anaven tots plegats d'excursió a Andorra?.

#5 Nito, Los Angeles, 11/04/2013 - 14:01

Si un és genuïnament d'esquerra, què hi fa al PSC, la sucursal del partit que indulta banquers. Au, vés a prendre copes amb González i Zapatero!

#4 Roser, Vic, 11/04/2013 - 12:28

Si aixó és cert, que ho poso amb dubte, no tinc altra cosa que pensar: a Jordi Pujol li agrada el llucet bollidet i sense sal.

#3 Kropotkin, Vic, 11/04/2013 - 12:15

Jua, jua, jua,...

#2 Tomppa, Sabadell, 11/04/2013 - 09:44

Quan he escoltat ell, diria que no es d'esquerres en cap manera i cal recordar que PSC es un partit nacionalista també, un partit nacionalista espanyol que defensa unitat d'estat espanyol amb una única llengua comú ...