Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2018. 11:27h.

Jordi Sánchez acusa Llarena d'utilitzar els presos com "ostatges"

Creu que l'actitud del Suprem és "molt més dura que amb un etarra"

Jordi Sánchez acusa Llarena d'utilitzar els presos com "ostatges"

El número dos de Junts per Catalunya Jordi Sànchez assenyala en una entrevista a eldiario.es que el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena utilitza els dirigents independentistes empresonats com a "ostatges i bocs expiatoris" i que "actuen amb ressentiment" perquè, segons ell, cada derrota de les tesis del Suprem espanyol en els tribunals europeus provoca una ferida en l'orgull corporatiu i patriòtic que els bloqueja més en la seva desraó".

L'exlíder de l'ANC diu que va renunciar a ser candidat a la presidència de la Generalitat perquè "l'actitud del Suprem és molt més dura que amb un etarra". "Tots saben que el problema el tenim en el fet que la Fiscalia del Suprem ha anat molt lluny, les ha dit molt grosses i ara és difícil que entrin en raó sense sentir-desautoritzats", subratlla.

Sànchez creu que la nova fiscal general de l'Estat hauria de persuadir els fiscals de sala del Suprem per retirar el delicte de rebel·lió de l'escrit d'acusació final "si és coherent i deontològicament honesta amb la seva funció ho hauria de fer". "No només amb el delicte de rebel·lió, també amb el de sedició. Mirin, hi ha hagut més violència en la vaga dels taxistes en un cap de setmana que en tot el 'Procés'", ha reblat.

Finalment, Jordi Sànchez diu que "he deixat de creure en un tracte ajustat a dret". "Ells, fiscals i magistrats del Suprem, han creat un relat fantasiós, fals, en què han arribat a escriure expressions que delaten els seus prejudicis i animadversió contra els ideals que defensem democràticament", conclou.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Albert, BCN, 06/08/2018 - 23:16

Calle usted delinquente barbut!! jjj

#10 Comadrona, Barcelona, 06/08/2018 - 16:49

Bua, Bua, buaaaaa, Bua... Snif... Bua, Bua, Bua... Snif...

#9 Masias , Mis posaderas , 06/08/2018 - 16:40

Como rehén no lo sé, pero como chivo casi seguro

#8 Purria Separata, Mollerussa, 06/08/2018 - 13:01

El barbas este no es el que declaró compungido "No lo hice y nunca volveré a hacerlo" para ver si lo sacaban de la trena? Juasjuas, para fiarse de ellos: mienten más que hablan!

#7 jfuertesf, Barcelona, 06/08/2018 - 12:44

Home. Jo entenc que estigui dolgut. A la fi, qui va ordenar l'atemptat d'Hipercor (i al qual va defensar aquest impresentable al dir que la culpa va ser de la policia), ja està fora i ell encara és a la garjola.

#7.1 Tabarnés puro, Barcino, 06/08/2018 - 13:06

Previo paso de 31 años en la trena. Paciencia. Seguro que al Sàntxes i al resto de sediciosos secenacis no les caen tantos años.