Publicitat
Política · 9 de Març de 2019. 13:50h.

Jordi Sànchez admet la separació de poders

Critica que es vinculés els Pressupostos amb els presos

Jordi Sànchez admet la separació de poders

A l'espera que la militància de la Crida ratifiqui Jordi Sànchez per encapçalar la candidatura de Junts per Catalunya a les eleccions espanyoles del 28 d'abril, Jordi Sànchez, l'expresident de l'ANC ha admès en una entrevista a l'ANC que els presos no depenien de Pedro Sànchez.

Sànchez considera que un dels seus errors més grans dels independentistes va ser "el de condicionar diverses vegades i públicament el fet de seure a parlar de pressupostos a l'actitud que la Fiscalia mantingués amb els presos" i, en aquest sentit, ha assenyalat directament a Esquerra.

"Sí, s'han comès errors", ha dit l'expresident de l'ANC, que ha afegit que "un dels més gruixuts va ser el de condicionar diverses vegades i públicament el fet de seure a parlar de pressupostos a l'actitud que la Fiscalia mantingués amb els presos, com les intervencions que tant Tardà com Rufián han fet diverses vegades en el ple del Congrés".

Jordi Sànchez, en canvi, no ha fet cap referència a diferents posicionaments de JxCat que anaven en aquesta línia. Per exemple, el president de la Generalitat, Quim Torra, va afirmar el passat 10 d'octubre va demanar a Pedro Sánchez "una oferta ja a sobre de la taula" perquè, segons ell, "estem en una situació d'excepcionalitat que hem de resoldre parlant". "La situació dels presos polítics i exiliats contamina l'atmosfera política", va afegit.

El portaveu de JxCat, Eduard Pujol, va demanar el 16 d'octubre "valentia i sentit d'Estat" al president del Govern espanyol i va reclamar que es retirin tots els càrrecs contra els dirigents independentistes presos. "Valentia i sentit d'Estat a aquells que tenen l'obligació de tenir sentit d'Estat. Que es retirin els càrrecs, que s'arxivi el cas i dediquem-nos a fer política", va dir.

Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic , 10/03/2019 - 11:00

"Jordi Sànchez admet la separació de poders"

A ver Sánches; con ese cabezón que tienes, ...y te enteras ahora.

#6 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 09/03/2019 - 22:07

El pitufo gruñón nos dice ahora que "Critica que es vunculés els Pressupostos amb els presos". ¿Y por qué no lo dijiste en su día? A toro pasado no vale nada lo que dices.

#5 Galba, Bcn, 09/03/2019 - 16:42

Foteu pena. Però aneu fen el fatxenda, somrient modalitat Nou Camp. saludant als testimonis mentiders. creuant miradetes de superioritat, xius xius de lo mes divertits-.
Espero que feu el mateix el dia que dictin sentencia, idiotas.

#4 Albert, BCN, 09/03/2019 - 15:09

A seguir chupando del bote y aquí no ha pasado nada... si si no cuela

#3 Dado Esteller, Badalona, 09/03/2019 - 14:02

consiguiente personal seamos o no independientes. Si todos perdieran la mitad de su capacidad adquisitiva -- que se produce con el mismo sueldo pero que se doblen los precios o bien mantener los precios pero recortar los salarios a la mitad, otro gallo nos cantaría. Bien lo degollarían para comérselo, con o sin rito, pero gallo degollado.