Publicitat
Política · 21 d'Abril de 2019. 13:56h.

Jordi Sánchez demana el vot per "ajudar els presos"

"La gent ha de votar Junts per Catalunya"

Jordi Sánchez demana el vot per "ajudar els presos"

El candidat de Junts per Catalunya a la demarcació de Barcelona pel 28-A, Jordi Sánchez, ha demanat el vot per la seva formació per "ajudar els presos". "La gent que cregui que vol donar un suport als presos ha de votar la gent que estem a la presó, ha de votar a Junts per Catalunya" ha afirmat en una roda de premsa organitzada per l'ACN a través de videoconferència des de la presó de Soto del Real. "Si ens volen ajudar els que estem a la presó s'ha de votar formacions independentistes i particularment a Junts per Catalunya" ha manifestat durant la seva intervenció.

Sánchez ha demanat "omplir les urnes" de vots independentistes i s'ha mostrat confiat que el Govern espanyol "tard o d'hora" acabarà acceptant un referèndum d'autodeterminació. "Si no omplim les urnes de vots independentistes, poca cosa podrem fer, el referèndum només ens té a nosaltres" ha apuntat.

"Tot és impossible fins que deixa de ser-ho i tard o d'hora l'Estat espanyol acceptarà el pacte, perquè no estem demanant la lluna, no tirarem la tovallola, perquè tard o d'hora hi haurà solució i l'acabaran acceptant" ha dit. Tot i així, Sánchez no ha volgut "quedar-se atrapat" en les dates d'un hipotètic referèndum.

"El debat no és quin dia i quin mes, el que volem és desbloquejar la situació. No volem quedar-nos atrapats en una data concreta" ha insistit, recalcant que "sé que l'autodeterminació no la tindrem la setmana que ve, però hem d'anar-hi".

El candidat ha tornat a reivindicar l'esperit de l'1-O afirmant que "som la gent que defensem l'1-O, que portarem el referèndum i el diàleg". "Som la veu que està disposada a mantenir l'esperit de l'1-O i hem parlat de manera transparent: som la gent que defensem l'1-O i som la gent del diàleg, simultàniament".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Suriguera, Mataro, 22/04/2019 - 18:37

Aquest element tota la vida s'ha dedicat a fer d'activista especialista en violentar l'ordre al carrer i a les organitzacions que ha segrestat. Ultimament el tenien col.locat com a sacristà del tal Ribó amb un salari de cent-mil eur, pero la seva mes gran satisfacció es poder estar a presó,sense aquest pas la seva biografia es una nulitat.

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 21/04/2019 - 14:18

" Jordi Turrull sobre el 15M 21/02 15:11

Jordi Turrull sobre el 15M, rodea el parlamento: “Las leyes se cumplen o vas a la cárcel”. "Quien intenta dar un golpe de Estado en el siglo XXI termina en la cárcel"

meneame.net

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 21/04/2019 - 14:17

Tan be que anaven amb la Maripau, mossen Ballarin i el Filiprim quan l´Antiga Casa Pujol no tenia veleitats colpistes i nomes es dedicava a robar

Quins temps els de l´oasi de Pujol sense G. Civil ni Fiscalies Anticorrupcio obstinades en exterminarlos i celebraven amb joioses xocolatades al Pati dels Tarongers el sant del patriarca del cártel