Publicitat
Política · 24 de Gener de 2023. 09:40h.

Jordi Sànchez ho veu negre

Augura que "l'independentisme perdrà la majoria absoluta"

Jordi Sànchez ho veu negre

L'exsecretari general de Junts, Jordi Sànchez, en una entrevista a RTVE, ha assenyalat que hi ha "moltes possibilitats que l'independentisme perdi la majoria absoluta" i el PSC torni a guanyar les eleccions. "Tocarà fer revisió a fons i veure què s'ha fet malament", ha dit.El també expresident de l'ANC reconeix que la mobilització s'ha ressentit de la situació actual i que no hi ha una "unitat mínima en l'acció estratègica". "Sense això, és impossible que l'independentisme se'n surti", ha remarcat.

Sànchez creu que es prioritzen "altres mirades" que tenen a veure amb assolir "beneficis de part" i no una unitat estratègica. "Té a veure amb els motius de no presentar-me a la reelecció", ha indicat.

També creu que els xiulets a Junqueras són "anecdòtics" però denoten que "no anem per bon camí". "Una part de l'independentisme es confon d'adversari i d'objectiu", ha lamentat.

Tot i això, acusa Junqueras d'estar "obsessionat" i prioritzar l'hegemonia d'ERC davant d'altres interessos. "Voler portar determinats camins sense buscar el mínim comú denominador no acompanyen", ha sentenciat.

 

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#23 Carlos, Tarragona, 25/01/2023 - 11:15

Se os acaba el chollo, mangantes.

#22 Alejandro , Santa Coloma de Gramanet , 24/01/2023 - 20:32

el tipo este que lleva robándonos a todos los catalanes desde que tiene uso de razón se cree que alguna vez ha habido la mas minima posibilidad de una independencia, es que esta sonao del todo

#21 A reflexionar!!!, Barcelona, 24/01/2023 - 17:24

Doncs tan sencill com lo que mal empieza mal acaba, i tot contra viento y marea per una "República" lazi de 8" amb unes malhaurades conseqüències per Catalunya de les que trigarem anys en refer-nos, si és que hi som a temps, en deu anys, MAD cap amunt i BCN cap avall

#20 Barretina a rosca, Black hole, 24/01/2023 - 16:19

Y que diferencia hay entre los indepes y el PSC.

Como dijo alguien por aquí, PSC=partido separatistas camuflado.

#19 Chris, Lleide, 24/01/2023 - 15:06

Si la gana con PSC, si fa no fa seguirá siendo más de lo mismo, no será la primera ni la segunda vez que sucede tras la dictadura.