Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2017. 09:12h.

Jordi Sánchez lamenta que Puigdemont no convoqués eleccions

El líder de l’ANC augura que Soraya “haurà de felicitar l’independentisme com a força guanyadora”

Jordi Sánchez lamenta que Puigdemont no convoqués eleccions

El líder de l’ANC, Jordi Sánchez, ha escrit un article des de la presó que publica l’Ara, considera que hagués estat millor que fos Puigdemont qui convoqués eleccions en comptes de Rajoy, però d’altra banda dóna aquestes eleccions per guanyades.

“Hem tingut -democràticament parlant- l’Estat contra les cordes. Però l’Estat és fort, i potser per algun error nostre -no som perfectes- ara ens ha situat en unes noves coordenades que potser alguns no esperaven tan aviat. Ara la propera partida es juga el 21 de desembre”, recorda.

“Una convocatòria estranya, sí, però que no ens hauria d’incomodar. Potser l’hauríem d’haver jugat nosaltres, tant se val. Sabem que les urnes són el terreny de joc més favorable per demostrar que els partidaris de la República Catalana som majoria”, afegeix.

“El govern espanyol, Rajoy i Soraya, han estat hàbils amb la decisió de convocar tan ràpidament unes eleccions. No ens portem a engany, però. La seva habilitat no rau en la seva certesa que de les urnes en sortirà una victòria dels partidaris del 155”.

“Això no passarà, quedaran lluny dels 68 escons i amb seguretat molt per sota del vot partidari de la independència. La seva habilitat ha estat desempallegar-se del 155, en el mínim temps possible, davant la por que la seva implantació es convertís en un Vietnam particular, sense violència però d’impossible sortida”, considera.

“El preu que pagaran Rajoy, Sánchez i Rivera seran els resultats favorables a l’independentisme en unes eleccions convocades per ells i amb tot Europa i una part del món pendent dels resultats. Els intueixo una nit llarga, d’arguments difícils, en què seran el ministre de l’Interior -el mateix que ha intervingut el departament d’Interior- o la vicepresidenta Soraya els qui hauran de felicitar l’independentisme com a força guanyadora en aquestes eleccions”, indica.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#28 Constança, Barcelona, 09/11/2017 - 13:13

Va tard...a buenas horas mangas verdes!

#27 Lo tortosí, Tortosa, 07/11/2017 - 23:32

Lo Pitoniso Pito de la política falla més que una escopeta de canya. Segur que no vaticinaba que acabaria amb los seus ossos a la presó. Segur, perqué si ho es sabut es abandonat lo barco ans que les rates, tal com a fet Puigcagón. .

#26 Una persona = Un voto, Barcelona, 07/11/2017 - 16:08

"Fuerza ganadora" no significa más "fuerza más votada". Mientras siga imperando la injusta ley de Hondt, donde el voto de un patán vale más que el de un urbanita, todos los resultados serán ficticios

#25 Mig, Sitges, 07/11/2017 - 15:28

Están más perdidos que un pulpo en un garaje.


#24 Carles Fortuny, Bcna, 07/11/2017 - 14:26

Después de presionarle y acosarle para que declarara la republiqueta ahora sales con esas. ¿Qué, que no te lo pasas bien con tus colegas gitanos?