Publicitat
Política · 3 de Juny de 2019. 12:54h.

Jordi Sánchez no podrà anar a veure el Rei

El Suprem rebutja concedir-li el permís

Jordi Sánchez no podrà anar a veure el Rei

El Tribunal Suprem ha rebutjat el permís demanat per Jordi Sànchez per poder sortir de la presó per anar a la ronda de consultes amb el Rei. L'alt tribunal al·lega que "no encaixa" amb la Llei Orgànica General Penitenciària que preveu la concessió de permisos extraordinaris per sortir de la presó.

El Suprem considera que el diputat de Junts per Catalunya és "perfectament substituïble per qualsevol membre de la seva candidatura política". I conclouen que "el més important, la negativa que ara resolem, implica una limitació que és inherent a la mesura cautelar que li afecta".

La defensa de Jordi Sànchez, suspès de les seves funcions com a parlamentari, va presentar un escrit al Suprem demanant la seva sortida de la presó per anar a la ronda de consultes amb el rei.  En l'escrit al Suprem, Jordi Pina, el seu advocat, feia referència a la Constitució, que estableix que l'obligació del rei és procedir a "consultar els representants designats pels grups polítics amb representació parlamentària".

En aquest sentit, Junts per Catalunya afirmava que ha designat Sànchez "com no podria ser d'una altra manera, en la mesura que va ser el cap de llista d'aquest grup polític en les passades eleccions".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 04/06/2019 - 16:34

Ays, con la ilusión que le hacía el besamanos con su Majestad

#13 Te vale con Melchor ?, Hijo..., 03/06/2019 - 19:10

Tengo un amigo que hace de Gaspar en enero. Lo digo por si te vale igual.

#12 Montserrat, Barcelona, 03/06/2019 - 17:15

Només hagués faltat això, que el saltinbanqui i activista professional el tal Sanchez l'haguessin tret de la gàbia per anar a fer el numeret davant el rei. A aquesta trepa cal començar a dir-els-hi que s'ha acabat el broquil i que a partir d'ara l'Estat ja no està per admetre més ridiculs. Aquest element sense megafon a la boca no es res.

#11 El Sifoner, Castelló, 03/06/2019 - 16:18

Encima que le hacen un favor al no tener que ir a ver al ciudadano Felipe, encima se enfadara. Al no poder ir no tendrá que perder su DIGNIDAD, porque cobrar del estado opresor, es perder la DIGNIDAD, no renunciar a la ciudadania española es perder la DIGNIDAD, utilizar la sanidad de la nación española es perder la DIGNIDAD. ¿o no, sr, Sanchez?

#10 Alcoberro´s, Barcelona , 03/06/2019 - 15:05

No hay excursión para el golpista... lo sentimos nene.