Publicitat
Política · 9 de Març de 2018. 14:24h.

Jordi Sànchez no podrà assitir al ple d'investidura

El jutge Pablo Llarena li denega el permís per "risc de reiteració delictiva"

Jordi Sànchez no podrà assitir al ple d'investidura

El jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena ha denegat el permís a Jordi Sànchez per assistir al ple d'investidura de dilluns i el manté a la presó. La decisió arriba després que la Fiscalia també s'hi hagi oposat.

El jutge basa la seva decisió en el "risc de reiteració delictiva" i en la interlocutòria argumenta que els presumptes delictes que està investigant s'haurien desplegat des d'actuacions "clarament il·legals i desatenent de manera flagrant els controls constitucionals, judicials i institucionals establerts en el nostre ordenament jurídic".

També al·lega que el trasllat vigilat que demana Sànchez "no aporta la contenció necessària per un trasllat segur". "Menys encara en qui -com reflecteixen els fets descrits al principi d'aquesta resolució-, ha emprat el seu lideratge en desbordar i sobrepassar la força que un Estat democràtic pot aplicar per l'observança de la llei", conclou.

El magistrat no ha esperat a la posició de Vox, que havia informat aquest mateix divendres que presentaria al Suprem l'escrit sobre Jordi Sànchez aquest dilluns "per impedir que sigui investit president de la Generalitat".

(seguirà ampliació)

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#31 Lo que pudo ser y no fue, Tortosa, 12/03/2018 - 15:12

Pude llegar a ser president de la Generalitat pero al final, PUF !!!!!!! todo fué sólo un sueño.

#29 Charlie, Tarragona, 10/03/2018 - 09:59

El interno gitano que se divierte con Sánchez debe estar muy contento.

#28 Tom, Barcelona, 09/03/2018 - 21:28

En definitiva, lo que todo el mundo sabía...y no ha pasado nada...ni caceroladas, ni manifa, ni na de na...el pitufo gruñon amigo de ETA trepa coches seguirá en la trena, lugar que le corresponde por haber violado el Estado de Derecho y no pasa NADA !!!

#27 Mellamanfacha, Melilla, 09/03/2018 - 19:50

Día glorioso para España. Un delincuente menos en la calle.

#26 Frank, Madrid, 09/03/2018 - 19:18

Es decir que el juez no solo ha decidido sin juicio que Jordi Sánchez ha cometido delito, si no que ya sabe que en el futuro lo va a volver a cometer.