Publicitat
Política · 21 de Juny de 2020. 18:42h.

Jordi Sánchez proposa "continuar" amb el procés

"Ningú va dir que seria fàcil"

Jordi Sánchez proposa "continuar" amb el procés

Jordi Sánchez

El president de la Crida Nacional per la República, Jordi Sánchez, planteja “continuar” amb el procés per “demostrar el país que volem”. El dirigent independentista ressalta que “ningú va dir que seria fàcil”, però insisteix en una entrevista al diari 'Ara' per “seguir el camí que vam iniciar la tardor del 2017”.

Sánchez també aposta per prosseguir amb la taula del diàleg entre la Generalitat i el Govern espanyol, malgrat tenir dubtes sobre la seva utilitat. “El que cal que ens preguntem és si aquesta taula realment busca resoldre un conflicte polític o és l’excusa per aparentar que dialogarem per fer-se una fotografia i per justificar una majoria governamental a Espanya”, afirma.

El líder de la Crida considera que “alguns han frivolitzat massa i que en aquests moments Sánchez especula amb el diàleg per dividir l’independentisme”. Tanmateix, “jo estic pel diàleg i crec que la immensa majoria de dirigents i d’electors de JxCat estan pel diàleg”.

Jordi Sánchez, d'altra banda, espera que la taula de diàleg no serveix per solucionar la situació dels líders independentistes presos. “Si algú pretén que als presos la solució els arribi de la taula de diàleg, és que no creu en el diàleg”, indica.

“El diàleg és per resoldre o intentar resoldre el conflicte polític. Si la taula al final només ha de servir per intentar resoldre la situació de nou persones, a mi aquest diàleg no m’interessa”, conclou el president de la Crida.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#50 Purria lazi, Mollerussa, 25/06/2020 - 05:42

Es la viva imagen de Sancho Panza. Con mis disculpas para Sancho Panza, claro.

#49 Quimet lo tronat, Arbucies, 24/06/2020 - 17:47

Continuamos para Bingo, premi a la linea resort de Lladoners. U vol en Pujol.

#48 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, La pesta groga fa malbé el cervell, 23/06/2020 - 11:45

Doncs jo, a aquest paio el veig perfecte per fer de capgròs a la festa gegantera del seu barri... i no cal que es disfressi.

#47 Pregunta, Chez Titole, 23/06/2020 - 10:28

A veure si ho entenem: Ningú va dir que sería fàcil?, doncs que ens expliquin a què venía alló de "ho tenim a tocar", ara és l'hora", llavors es tractava sols d'una enganyifa?, o potser consideràven que el nivell intelectual dels seguidors era molt baix i s'ho podíen empassar tot?. Clar que alló del gelat de postre diari i les dones se

#46 Adrián, Barcelona, 23/06/2020 - 07:56

Ya no cabe la menor duda, era Rebelión.