Política · 11 de Gener de 2018. 11:41h.

Jordi Sánchez també renega de la unilateralitat

El número dos de JuntsxCat diu davant del jutge que mai va cridar a la violència

Jordi Sánchez també renega de la unilateralitat

El conseller d'Interior cessat pel 155, Joaquim Forn, i els líders independentistes Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, declaren davant el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena en el sumari obert pel procés català. Procedents de les presons madrilenyes d'Estremera i Soto del Real, els tres han arribat primer als calabossos de l'Audiència Nacional i poc després els han traslladat al Tribunal Suprem.

El primer a declarar és Jordi Sànchez. Ho ha començat a fer des de poc abans de les 10. Segons fonts dels advocats, l'expresident de l'ANC i número dos de Junts per Catalunya ha declarat que mai va fer crides a la violència sinó al contrari. Ha dit que la seva entitat treballa activament pel civisme a les mobilitzacions i que no creu en la unilateralitat per aconseguir la independència.

Els acusats van demanar tornar a declarar davant el magistrat, després d'haver-ho fet fins ara únicament en relació amb la seva situació de presó preventiva, cosa que obre la porta que puguin entrar en el fons de la seva actuació en el procés sobiranista. L'acusació popular defensarà que tots ells continuïn a la presó perquè considera que no ha canviat cap dels motius que van justificar la seva entrada a la presó.

36 Comentaris

Publicitat
#18 Rogeli, Tornabous, 13/01/2018 - 02:05

Ay Jordi ¡¡¡ quien te ha visto y quien te ve,
Todo por salvar el culo y el patrimonio adquirido en organizaciones sospechosas.

#17 Jesús, Murcia, 12/01/2018 - 09:54

#11.5

¿Golpe de estado es generar inestabilidad política y económica? ¿En qué artículo viene eso así?
#11.6
Los Jordis no son políticos, luego no pueden adoptar políticas unilaterales ni de otro tipo. No tiene sentido q tenga que decir que no lo hará porque nunca lo hizo.
#11.7
El CP francés es identico al español? Aquí alguien ha quemad

#16 Fernando, Barcelona, 11/01/2018 - 20:55

El gran predicador de causes perdudes...l'omnipotent totem de les mases...el lider de la secta...fins i tot l'aspirant a salvador de la patria... tot plegat una vergonya que hem tingut de patir els catalans durant cinc anys que aquest bandarra va fanatitzar a la gent i a la canalla, i aixo no se li pot perdonar mai. A preso es el seu lloc

#15 Pan con tomate y jamón Ibérico, Catalanismo secta destructiva, 11/01/2018 - 17:10

Esto de ir al talego suaviza mucho.., Eh que si Sanches?

#14 Grauero, El Gurugú con Tabarnia, 11/01/2018 - 16:27

A ver si esto lo sacan por TV3 en programa especial para que se enteren todos los segregacionistas. Les han engañado, les han hecho creer cosas inciertas, ahora se desdicen , olvidándose de los que recibieron estopa por su arrogancia y prepotencia, por salvar solo su orgullo.