Política · 28 d'Octubre de 2011. 15:03h.

Jorge Fernández augura "com a mínim" 12 diputats pel PPC

Acusa a CiU que els "acords per aprovar junts els pressupostos no s'han dut a terme"

Jorge Fernández augura "com a mínim" 12 diputats pel PPC

Jorge Fernández

El cap del llista del PPC per Barcelona al Congrés dels diputats, Jorge Fernández Díaz,  ha declarat en una entrevista a la Cope que a les eleccions generals “centenars de milers de catalans votaran al Partit Popular: de catalans, no de marcians”, en referència al vot ocult que a Catalunya envolta al PP.

El cap de llista popular diu que esperen "com a mínim", repetir el seu rècord a Catalunya amb els 12 diputats aconseguits a la legislatura en que José Mª Aznar va aconseguir majoria absoluta. Segons Fernández Díaz, això es demostra veient els resultats de les pasades eleccions autonòmiques quan el seu partit es va convertir en tercera força al Parlament.

Pel que fa a la política del govern de la Generalitat, el popular diu que no entén com l'executiu d'Artur Mas pot augmentar partides supèrflues, mentre “congela places concertades a residències i tanca quiròfans”.

Segons explica, "el PP està molt descontent amb l'actitud dels convergents, ja que moltes de les propostes que es van acordar per aprovar junts els pressupostos no s'han dut a terme". Per això, assegura que abans de començar a negociar els del 2012, "volen tenir certesa que els acords d'aquests pressupostos s'han respectat".

Tot i això, Fernández Díaz reconeix que amb una “herència com la que va deixar el tripartit, és evident que s'ha de buscar l'austeritat". En aquesta línia explica que si Rajoy arriba a la Moncloa, "haurà de ser sincer i reduir despeses. En tot cas, diu que les polítiques socials són innegociables i que per tant, no es retallarà el sistema públic de pensions, la sanitat ni l'educació".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 xavi, bcn, 29/10/2011 - 10:37

LOS CATALANES SEGUIRAN VOTANDO CON FUERZA AL PSC. AQUI NOS GUSTAN LOS 5.000.000 DE PARADOS....LA CRISIS... LOS POLITICOS QUE NOS ENGAÑAN....LOS RECORTES....AQUI TENEMOS LO QUE NOS MERECEMOS. SI ESTAS EN PARO Y VOTAS PSC TE AGUANTAS Y NO TE QUEJES. SARNA CON GUSTO NO PICA !!!

#1 Lacer, Barcelona, 28/10/2011 - 23:36

Els ha faltat un tiu mediatic (no Albiol ehh, algo com Pique) per Barcelona, aquest home el pobre, encara q veus la resta.. i dius mare meva... encara guanyara el Duran amb la de bajanades q esta dient, el dia q no té sesio de burdel..