Publicitat
Política · 28 de Maig de 2014. 09:50h.

Jorge Fernández Díaz se'n va a resar al Valle de los Caídos

L'abat explica que el ministre d'Interior visita el símbol franquista periòdicament per "meditar"

Jorge Fernández Díaz se'n va a resar al Valle de los Caídos

Jorge Fernández, amb Camacho i Enric Millo, durant la recent campanya electoral a Catalunya

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, se'n va al Valle de los caídos, símbol del franquisme, per "meditar" i conversar amb els monjos benedictins, ordre a la qual el dictador va encomanar el lloc el 1957, segons informa eldiario.es i confirma l'abat, Anselmo Álvarez.

"Va pujar per primera vegada fa anys, unint-se a d'altres persones, i així ens vam conèixer", explica Álvarez, que afegeix que el ministre passa allà "un temps de meditació". "Excepcionalment ha participat en l'oració del final del dia", afegeix l'abat. "Si hi ha algun acte de comunitat quan ve, hi participa i després conversa amb mi o amb altres monjos", afirma.

"Aquest és un lloc de recolliment, de silenci i pregària. Em consta que visita altres llocs semblants a aquest", diu del ministre. "Xerrem de coses relacionades amb esdeveniments de tipus religiós, del present o del passat, però sempre en una dimensió espiritual", explica, a més d'afegir que "per convenciment recíproc, no parlem de política".

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#26 Irrellevant, Girona, 29/05/2014 - 15:58

Com si s'en va a pregar a Katmandú, se m'en refot. On preguen uns i altres és absolutament irrellevant. Ve a ser com els congressos dels partits, mentre ens enfonsem, el que fotin ens la bufa.

#25 Sansito, Barcelona, 29/05/2014 - 10:44

Podríem dir que aquest senyor és com a mínim franquista, no ?

#23 Que rece, que rece., barcelona, 28/05/2014 - 23:17

Ahora caigo! Ahora se entiende de donde saca estas inspiraciones tan fuera de contexto, tan trasnochadas. Debe estar muy desorientado. Y además ,catalan en Madrid, ergo continuamente bajo sospecha, tiene que demostrar que él es duro como los demás con Euskadi i Catalunya, como mínimo. Que cruz!

#22 exemono, ripoll, 28/05/2014 - 20:21

No se perque no si queda al Valle de los asesinados, a fi de comtes es un capellà de l'Opus diavoli. Però, que vagi resant i meditant...gran pèrdua de temps, per altra banda,:no hi ha deus qui escoltin ningú.

#21 Korrupotkin, Vic, 28/05/2014 - 17:42

Catalanes, realmente estamos patidifusos: ¿por qué queréis un país nuevo, pudiendo vivir en uno gobernado por los herederos del franquismo?...jua, jua...os dejo, q sale el Rivera en Intereconomía...mejor hundidos!