Publicitat
Política · 12 de Juny de 2016. 19:00h.

Jorge Fernández diu que "a Catalunya s'està incitant a l'odi contra el PP"

Assegura que l’incident a Vic s’ha produït perquè s’ha “demonitzat al Partit Popular"

Jorge Fernández diu que "a Catalunya s'està incitant a l'odi contra el PP"

Jorge Fernández i Manuel Reyes

El candidat del PPC a les eleccions generals, Jorge Fernández, ha afirmat aquest diumenge que "a Catalunya s'està incitant a l'odi contra el Partit Popular". El cap de llista ha volgut valorar els incidents amb Alicia Sánchez Camacho a Vic i ha assegurat que “això no passa per casualitat, s'ha demonitzat al PP com hem vist a Castelldefels i Badalona, al pacte del Tinell, i això comporta una incitació a l'odi ".

"Les agressions que patim a seus o contra candidats com ahir Alícia, són una conseqüència d'això, i jo tinc el deure de denunciar públicament aquesta conducta, una conducta delictiva que no en poques ocasions acaba de manera violenta" , ha reblat.

Fernández ha afegit que "alguns diuen que això és un oasi, segurament ho diuen perquè no pateixen agressions ni desqualificacions".  "Doncs que sàpiguen que no ens van a acoquinar, no deixarem de donar la cara i anem a proclamar més alt si és possible els nostres principis", ha assegurat.

"No és casualitat, no és de generació espontània, hi ha qui ha creat un brou de cultiu, uns apunten i altres executen" ha lamentat. El candidat del PP ha afirmat que "els de la CUP executen i altres, fariseus, generen el caldo de cultiu". "Per les seves obres els coneixereu, uns són els tontos útils, altres els companys de viatge i altres els actors principals", ha conclòs. 

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 13/06/2016 - 09:48

L´únic odi que veig és el de vostè i els espanyols fanàtics que no volen la independència de Catalunya.O és que potser vostè vol la llibertat per al seu país però la nega als altres?És això democràcia?.Ningú no pot anar contra el dret dels pobles a exercir llur sobirania.Vostè tampoc.

#11 Patxi, Barceona, 13/06/2016 - 09:20

Que diguin això els que han anat atiant durant anys l'odi a Catalunya a la resta d'Espanya, per tal de guanyar vots, no te nom. No tens, Jorge, el que s'ha dr tenir oer rexoneixe-ho

Vergonya us hauria de donar ser un dels principals culpables, junt amb CIU, de tota la M.. que tenim ara.

#10 Rucs, Bcn, 13/06/2016 - 00:35

Os lo tenéis bien merecido por blandengues !

#9 Calimero, Barcelona, 12/06/2016 - 23:03

Pobre gente estos estelados, vivir embrutecidos por tven3 solo los conduce a ser unos violentos que no respetan ni a mujeres ni niños... Me encanta que esta es la verdadera cara de estos paletos resentidos y quedan retratados en toda Europa.

#8 Ona, Valls, 12/06/2016 - 22:04

Aquest senyor no te memoria? No recorda que el seu partit recollia firmes "contra los catalanes? doncs qui va començar a incitar l'odi

#8.1 Jorge, Bcnisnotcat, 13/06/2016 - 12:15

"Contra els catalans"? D'on ho has tret això? O es que penses que tots els catalans són independentistes i si no ho són, no són catalans?