Publicitat
Política · 24 de Juny de 2016. 22:12h.

Jorge Fernández diu que gravar-lo va ser "antidemocràtic"

Assegura que va ser “d'un enregistrament il·legal de fa dos anys que es distribueix ara per fascicles”

Jorge Fernández diu que gravar-lo va ser "antidemocràtic"

Jorge Fernández Díaz a l'acte del PP

El  cap de llista del PP per Barcelona, Jorge Fernández, ha afirmat avui que la gravació de la conversa entre ell i el director de l’Oficina Antifrau de Catalunya és “un fet que no només és delictiu, també és antidemocràtic". "Es tracta d'un enregistrament il·legal de fa dos anys que es distribueix ara per fascicles amb clara voluntat d'interferir en la campanya electoral”, ha afegit.

Fernández també ha dit que es tracta d’un “acte del gènere més negre de la democràcia". "Em crida l'atenció que ningú hagi condemnat un acte tan profundament il·legal i antidemocràtic, més aviat al contrari, li han fet el joc als que l'han comès", ha reblat.

El candidat del PP també ha valorat com una “mala notícia” el brexit i ha volgut mostrar la seva "preocupació i serenitat" pel resultat del referèndum al Regne Unit. "Respectem la decisió però és una mala notícia per als britànics, per als europeus i també per als espanyols", ha assegurat. 

Jorge Fernández creu que el que ha passat "sens dubte va a fer que s'accelerin tots els processos en marxa d'unificació”. I ha destacat les reaccions de les institucions europees que mostren "una clara voluntat nítida i unànime de reforçar i impulsar el projecte de la Unió Europea".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#20 narcisa, cada qual s'aparella amb son igual, 27/06/2016 - 14:10

"antidemocràtic"?... oi tant, en Jaimito Roures tota la vida que ha estat de Bandera Roja... i de la flota de maseratis descapotables, ara que fa 469 anys que és calb, jajjs.

#19 narcisa, gentola vagarina, acaba robant gallines, 27/06/2016 - 12:41

i parlar-lo va ser... pepero, jajjs.

#18 Karhu, Bcn, 25/06/2016 - 18:45

Grabarte ejerciendo tus funciones legales hubiera sido antidemocratico. Grabarte siendo un mafiososo, es legitimo. No haber sido un mafioso. Simple y llanamente. No te han pillado haciendo legalidades, te han pillado traficando influencias. Venga todos a darle soporte!!

#17 Roger, L'H, 25/06/2016 - 15:51

Hoy en dia el tenino antidemocratico esta muy sobado.se usa para kualkier situacion

#15 Marc88, Gran via, 25/06/2016 - 13:09

Foten vomitera aquests corruptes espanyolistes. Volem un Catexit ja!!!!