Publicitat
Política · 22 de Juny de 2009. 23:03h.

José Domingo porta al Parlament els fets de Terrassa

Demana que es condemni el "vandalisme" i "l'alteració de la convivència"

José Domingo porta al Parlament els fets de Terrassa

José Domingo

L'exdirigent de Ciutadans, actualment diputat del grup mixt del Parlament, José Domingo, ha presentat una proposta de resolució a la cambra perquè es condemni el sabotatge de la retransmissió en una pantalla gegant de TV a Terrassa del partit de futbol entre les seleccions d'Espanya i Sud-àfrica.

"Aquest tipus d'actes i comportaments coactius", diu la proposta, "forma part del repertori del feixisme i altres formes de pensament totalitari. Amb aquests atacs a ciutadans indefensos s'intenta imposar, a través del terror i la violència, la por de manifestar lliurement maneres de pensar o viure en llibertat que contradiguin els impostos per aquestes minories que busquen la destrucció de la nostra manera de convivència democràtica".

La proposta proposa a la cambra que manifesti "la seva condemna dels actes de vandalisme ocorreguts a Terrassa el 20 de juny de 2008", i expressi el seu "profund rebuig de tota forma de violència que persegueixi la imposició d'una determinada ideologia i l'alteració de la convivència en llibertat i pluralitat de la ciutadania de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 jaumet, bcn, 23/06/2009 - 13:39

La Clara-Simó i l'Aleixandre també insulten Espanya i no se m'ocurreix anar cremant pantalles de ningú. I, quants espanyolistes van boicotejar els Dragons a Montjuïc? Cap. Quina barra teniu els d''Endarrere! A sobre us hauran de demanar perdó.

#5 ton, sallent, 23/06/2009 - 13:27

vagi per devant que no m´agrada el que ha passat a Terrassa. Dit aixó voldría que aquets tan primmirats que li diguesin al Fiscal General del Estado que quan una colla d´espanyols d´arreu insulta al poble de Catalunya prengues mesures, o no ?

#4 pere, bcn, 23/06/2009 - 10:46

Això, això. Que porti el tema de com l'Ajuntament de Terrassa es gasta els diners amb coses que no interessen als ciutadans, amb nacionalisme.
Ah! que el Domingo també és nacionalista i li sembla bé, perquè son dels seus?

#3 francesc, terrassa, 23/06/2009 - 09:54

Ara has posat el dit sobre la nafra, Berengueras. Aquests de ciutadanus són uns feixistes al servei de les idees de Felip V i de Franco. Independència, ja!!!

#2 Berengueras, Terrassa, 23/06/2009 - 09:19

Molt bé, si portem lo de Terrassa al Parlament, perquè no portem als jutgats els criminals d'extrema dreta espanyola que atenten cada dia contra els Casals Jaume 1er.?
O es que el vandalisme hispànic no l'interessa al Sr. Domingo?