Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2020. 14:16h.

José Zaragoza exposa les mancances de la Generalitat a Lleida

Torra replica que és "miserable i mesquí"

José Zaragoza exposa les mancances de la Generalitat a Lleida

El diputat del PSC al Congrés, José Zaragoza, ha denunciat la mala gestió que ha fet el Govern amb la pandèmia i els brots a Lleida. Zaragoza ha fet aquesta crítica a través d'una piulada de Twitter i ha adjuntat una fotografia de la consellera de Salut, Alba Vergés, on apareixia al costat d'un nadó, abillats amb estelades.

No hi ha recursos humans per a les residències, el rastreig de contagis no funciona, no hi ha recursos per a la xarxa d'atenció primària, els metges es queixen d'abandonament i aquesta és la consellera de sanitat de Torra", ha manifestat en el tuit on ha publicat la foto de Vergés.

77367-tuit.jpg

El comentari ha provocat la reacció del president de la Generalitat, Quim Torra, i de la mateixa consellera. El primer l'ha qualificat de "miserable i mesquí" i ha afegit que és "d'una baixesa que demostra la qualitat humana del personatge". També ha demanat al PSC que "desautoritzi immediatament" el seu diputat.

Alba Vergés, per la seva banda, ha dit que "el descrèdit de la política ha arribat a quotes tan baixes per culpa de gent com tu"."Ens en sortirem i farem una República per a tothom. Una República sense espies ni micros", ha reblat.

Finalment, José Zaragoza ha anunciat que havia esborrat la piulada, però s'ha reafirmat en les seves crítiques a la consellera "per la gestió del covid i els ciutadans així ho perceben, no es pot fer pitjor".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Victor, Barna, 11/07/2020 - 20:36

Torra es un inútil pero Zaragoza pertenece a las cloacas del PSC, unos permitieron el 8 de marzo y los otros el miting de Perpinyan ninguno está capacitado para dar lecciones

#8 electra, Barcelona, 11/07/2020 - 09:07

lünic mesquí es voste Torra que és un inepte per tot i ara per deixar infectada a Lleida i no sap com resoldre el problemàs.

#7 Rebrots, Barcelona, 10/07/2020 - 17:13

Quan els hi diuen les veritats com falta de previsió, mancances, tests, desorganització al Segrià, la resposta del govern dels millors que ho haguéssin fet de conya durant el primer brot de la pandèmia en una hipotètica República real o digital és amb tot l'orgull, l'insult.

#6 Antifa, País petit, 10/07/2020 - 17:07

La immoralitat de José Zaragoza té una llarga història. Res de nou

#6.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 11/07/2020 - 12:39

Cuenta, cuenta

#5 Flanagan, Tabarnia City, 10/07/2020 - 16:10

A la lazi Vergés le ha salido de dentro lo de la república y no sabe ni cuántas camas de uci hay,la risa que le entró el otro día en la rueda de prensa fue debida a que le vino a la cabeza que había cobrado la extra de verano que no debe ser poca cosa en estos mastuerzos.Siento decirle que siempre será española y pagará los impuestos como tal.