Publicitat
Política · 21 de Maig de 2019. 23:36h.

Josep Bou acusa l’independentisme del 155

L’alcaldable del PPC diu que van provocar “una violència innecessària”

El candidat del PPC a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha afirmat en el debat electoral de TV3 que els independentistes són “els responsable de treure el poble al carrer” per provocar “una violència innecessària”. “Vostès van comprometre el poble de Catalunya a una violència innecessària. Gràcies a Déu no va passar res!”, ha assegurat.

Bou ha manifestat que els polítics independentistes presos “s’ho han buscat” perquè van incomplir la Constitució. “Vostès s’han saltat la democràcia. Vostès han saltat el marc constitucional”, ha considerat. “No estan a la presó per les idees, sinó per les actuacions de les idees”, ha defensat, alhora que ha subratllat que el TC “va avisar-los cinc vegades”.

El candidat del PPC al consistori ha acusat els partits independentistes de ser “els responsables de treure la gent al carrer”, però “no va passar res perquè hi va haver més seny que altra cosa per part de les forces d’ordre públic”. En aquest punt, l’alcaldable de JxCat, Elsa Artadi, li ha preguntat si “no li va semblar prou greu la violència que hi va haver l’1-0”, al mateix temps que li ha recordat que “una persona va perdre un ull” i “un home va estar a punt de morir”. “Això és demagògia pura”, ha reblat Bou.

Josep Bou
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Terrícola, Barcelona, 22/05/2019 - 13:37

Bou, boníssim amb el canvi de nom de la plaça Llucmajor per la plaça de la República, la república quina república..... Agradarà o no pero és un empresari que toca de peus a terra, realista i que no ha viscut del diner públic.

#2 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 22/05/2019 - 12:29

Pobre Bou ..... predicando en el desierto.
Catadisney vive por encima de sus posibilidades y sus politicos separatistas y otros delincuentes aun quieren acoger mas musulmanes para pagarles la vida padre.
Diagnostico: no estan be del bolet i son vagus.

#1 Neferu, Barcelona, 22/05/2019 - 09:28

Yo no soy pepera pero este Sr. tiene toda la razón. Si los instigadores del procés hubiesen acatado las leyes de la democracia, nada de lo que vino después hubiese pasado. Nadie estaría ni preso, ni enjuiciado. Sólo ellos son responsables de lo que hicieron y de sus consecuencias.