Publicitat
Política · 15 de Desembre de 2020. 10:03h.

Josep Costa demana la supressió de les Diputacions

La Diputació de Girona replica que només es pot demanar des de "la ignorància"

Josep Costa demana la supressió de les Diputacions

El vicepresident del Parlament, Josep Costa, ha demanat la supressió de les Diputacions arran de la moció de censura que vol presentar ERC a la de Barcelona i que, segons ell, només "servirà per aclarir si hi ha majoria per fer un govern alternatiu".

Costa ha manifestat a través del seu compte de Twitter que "la Diputació no és la 3a institució del país. És la 1a que ha de desaparèixer, com ja preveu l'Estatut". "És prescindible: ningú no té ni idea del que fa, bé o malament", ha sentenciat.

La Diputació de Girona, des del seu compte oficial de Twitter, li ha replicat que "ens sobta i ens decep la ignorància del vicepresident 1r del Parlament" i l'ha convidat a concentrar" una visita a la seu de la nostra corporació". "N'oferim a escolars i les explicacions es poden ajustar al vostre nivell", li ha etzibat.

També li ha dit que "ens agradaria que us informéssiu mitjançant els diputats del vostre grup polític a la DdGI sobre la tasca que fan pel territori. Les vostres afirmacions ens semblen una manca de respecte institucional cap a ells i la resta de grups polítics".

L'ens públic li ha recomanat seguir l'activitat de la Diputació a través de les xarxes socials i la web. "Sortiu del despatx, trepitgeu els municipis de les comarques gironines i parleu amb els alcaldes i alcaldesses sobre si ha de desaparèixer la DdGI", ha reblat.

"És vergonyós -ha dit- que personatges com vós ocupeu un lloc tan preeminent a la Mesa del Parlament quan afirmeu que no sabeu què fan les diputacions. Vós sou professor de Teoria Política i ni tan sols sabeu què fan algunes institucions del país?".

Josep Costa ha contestat els tuits de la Diputació de Girona i ha exposat que "a mi ja no em sobta ni em decep veure com la gent perd els papers per sectarisme o per nervis preelectorals". "Amagar-se darrere un perfil institucional per atacar un adversari polític és indigne i impropi d'un servidor públic. Avui mateix demanaré el seu cessament", ha afirmat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 Joan del Bages, Manresa, 15/12/2020 - 21:15

Em sembla que el senyor Costa no coneix gens la realitat dels petits i mitjans municipis i el gran suport tècnic en moltes matèries que reben de les diputacions. També l'Albert Rivera opinava com ell.
I a sobre diu que demanarà el cessament d'una persona que discrepa d'ell ! Quin esperit més "dialogant"... Quina por !

#13 Decebut, bcn (tbn), 15/12/2020 - 18:14

Les diputacions de Barcelona i Tarragona serveixen per destinar diners de Tabàrnia a les comarques de l'interior. Per això no han desaparegut.

#12 Vigatano, Vic, 15/12/2020 - 16:27

Antes se romperá cataluña..

#9 Chris, Lleida, 15/12/2020 - 14:02

No es lo único que en estas fechas se puede pedir desde la ignorancia, Costa, díselo a tus votantes cuando lean "independencia" en vuestro programa electoral, como les sucede cada vez que salen a votar.

#8 Menjamela Grandi, Anapurna, 15/12/2020 - 13:11

Vaya con el pepito. Lo de la discrepancia no lo lleva muy bien, a la mínima te suelta aquello de "Usted no sabe con quién está hablando. ¡Hoy mismo pediré su cese!". Como a toda la ralea lazi se ve que le supuran los principios democráticos por los poros.

#8.1 Jaime de Andrade, El Pardo, 15/12/2020 - 15:09

Ya no se estila eso de enviar al motorista. Reconozcan que era un método original que yo inventé.

#8.2 Enric, Barcelona, 15/12/2020 - 16:02

Así funciona a esta mafia y así entienden la democracia, son caciques y actúan como caciques al que no les rían las gracias a la calle, asi funciona el régimen lazi y luego se llenan la boca de democracia, si actúan así en público como lo haran en privado donde no tienen que guardar las formas.