Publicitat
Política · 20 d'Abril de 2016. 12:05h.

Josep Garganté, a judici

Per coaccions a un metge

Josep Garganté, a judici

Garganté

El jutge ha desestimat el recursos presentats pel Ministeri Fiscal i per la defensa contra la qualificació del cas Garganté i, per tant, manté que es tracta d’un delicte lleu de coaccions. També desestima la personació a la causa com acusació popular del sindical de la Policia Local. Totes dues resolucions són susceptibles de recurs.

Garganté va negar que coaccionés al metge que va atendre a un manter perquè canviés l'informe mèdic i atribuís la seva lesió a una empenta i no a una caiguda. "No dimitiré, no em penedeixo de res i tornaria a fer-ho", va afirmar en aquest sentit.

El regidor va lamentar l'agent de la Guàrdia Urbana que va gravar el que ha passat amb el seu mòbil no actués immediatament si considerava que s'estava produint un delicte i seguís gravant per instar després el facultatiu a denunciar.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 Remei, GIRONA, 21/04/2016 - 16:37

Massa poc! Aquest xantatgista s'hauria de "reciclar" a la presó, uns quants anys... N'hi deuran caure un o dos, i no els haurà de complir. I cap a l'Ajuntament, a cobrar!! No crec q torni a conduir mai més un autobús...

#9 Galba, Bcn, 20/04/2016 - 19:56

El Sr Garganté te sort de que la estulticia no esta tipificada al codi penal.

#8 Tirant, Bcn, 20/04/2016 - 19:09

Confio que la justícia doni el seu merescut a aquest paràsit social ...

#7 que pena de carrera, Barcelona, 20/04/2016 - 16:24

Si yo actualmente fuera juez me daría vergüenza colgarme la toga. Sin duda es una de las profesiones que más desprestigio ha adquirido. Viven en un mundo totalmente diferente al de la gente de bien.

#6 Carlos Gomez, Bcn, 20/04/2016 - 16:20

Millor.
La propera sera mes grosa. La ciatura ha d´estar entretinguda mentre no troben la ruta on aplicar el full de ruta.
I aixi es com es posen els encofrats del nou pais.