Publicitat
Política · 20 de Maig de 2019. 12:01h.

Josep Rull es queixa que estan "permanentment vigilats"

Jordi Sànchez es compromet a "servir" la gent que va votar l'1-O

Josep Rull es queixa que estan "permanentment vigilats"

Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull han sortit de la presó de Soto del Real per recollir les seves actes de diputats al Congrés i han enregistrat un vídeo que Junts per Catalunya ha difós a través de Twitter. Rull s'ha queixat que estan "permanentment vigilats" i ha qualificat la situació d'"irreal" i "surrealista". També ha denunciat que "no puguem fer reunions del grup parlamentari" i una "coacció de drets i llibertats".

El diputat de JxCat ha dit que "la nostra no és només la causa de Catalunya, és la causa de la llibertat" i ha assegurat que "malgrat tot, ens mantindrem dempeus". "Tenim les conviccions, els ideals i la determinació més fortes que mai, perquè qui ens dóna la força és el poble de Catalunya", ha conclòs.

Sànchez, per la seva banda, ha afirmat que ha recollit l'acta per "continuar servint a tota la gent que l'1-O vam anar a votar". "No sé quina serà la nostra possibilitat d'exercir democràticament el mandat que ens vau donar el 28-A, però la gent de JxCat treballarem perquè algun dia a Catalunya votar no sigui delicte, perquè puguem decidir conjuntament quin ha de ser el futur, perquè a través del diàleg guanyem la democràcia plena, la llibertat i un futur millor", ha afegit.

Finalment, Turull ha expressat que "esperem que no ens impedeixin que puguem fer de diputats, i que puguem fer molta feina". "Estem aquí per servir els ciutadans de Catalunya", ha subratllat.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#16 Cataqueee, Montcada i reixac, 20/05/2019 - 20:02

Rull ¿tu no eras uno de los que iban con Oriol Pujol apoyando su inocencia?....

#15 Capit@n España, Purgandus populus!!, 20/05/2019 - 16:16

Es por si os da por ir a comprar bombones a Belgica. Animalicos,,,,

#14 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/05/2019 - 15:50

No facis el gilipollas i dilluns al despatx, Rull.

Dilluns eh ?

#13 Veciana, Barcelona, 20/05/2019 - 15:34

En Estados Unidos llevarían un mono naranja y estarían esposados de pies y manos. Claro que allí no les habrían dejado ser congresistas,eso es cierto.

#12 Galba, Barcelona, 20/05/2019 - 14:05

També es queixa de que les furgos de la GC no tenen bona suspensió i es noten molt els sotracs, de que els macarrons no sempre estan "al dente", de que de vegades no hi ha crema hidratant a les dutxes, de que el cafè no es 100% de Colombia...
Una persecució total, un atemptat als drets humans...!