Publicitat
Política · 7 de Setembre de 2014. 15:32h.

Joves europeus en suport de la consulta

Organitzacions polítiques juvenils d’arreu d’Europa signen un document a favor del 9-N

Joves europeus en suport de la consulta

Imatge de l'acte

Membres d’organitzacions polítiques juvenils d’arreu d’Europa han signat aquest dissabte a Barcelona un document a favor de la consulta sobiranista convocada pel proper 9 de novembre.

A l’acte, que s’ha fet al centre cívic Pati Llimona, s’ha signat un document en el qual s’aposta pel dret a decidir de tots els pobles “de forma democràtica i per treballar conjuntament per una nova Europa més democràtica i on la ciutadania tingui més poder de decisió”.

La presentació s’ha fet en el marc d’una jornada internacional organitzada per les Joventuts d’Esquerra Republicana i amb la participació de les delegacions vingudes de Finlàndia, Noruega, Dinamarca, Irlanda, Grècia, Gal·les, Galícia i el País Basc.

Les diverses entitats participants han pogut debatre sobre la necessitat d’una revolució democràtica a Europa. En ella s’han analitzat diversos moviments socials i democràtics que han tingut lloc a Europa i les seves conseqüències, s’ha destacat la necessitat de tenir una democràcia més participativa i la importància de preguntar a la societat sobre els temes importants del país respectant sempre els principis democràtics.  

El document tanca amb el suport de totes les delegacions a favor del dret a decidir del poble català i el seu compromís amb la consulta sobre la independència convocada pel 9 de novembre.

El portaveu de les JERC, Gerard Gómez del Moral, ha destacat que “en un moment històric com l’actual, és molt important teixir complicitats internacionals per a falcar i explicar el procés català a tot el món”, així mateix, ha destacat que aquesta “és una cita important ja que totes les joventuts han recolzat el dret a decidir del poble català i han donat suport al referèndum del 9 de novembre”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 Jordi V., Barcelona, 08/09/2014 - 23:23

Enhorabona i endavant! Ara és l'hora!!

#8 Ernesto, Vilassar, 07/09/2014 - 20:02

ERC fomentando los pisos turísticos y la cerveza de lata...

#7 Laughter, L'H - España, 07/09/2014 - 19:57

Lo mínimo que podían haber dicho es a qué organizaciones representan estos chavales, venidos a pasar unos días de turismo a Cataluña, gratis total, pagado con nuestros impuestos. Sólo pueden ser de las juventudes de partidos extremistas y extraparlamentarios de sus respectivos países.

#6 spanish, Madrid, 07/09/2014 - 17:38

bueno claro todos nacionalistas y las copas donde se las han metido ?

#5 el último de la clase, Barcelona, 07/09/2014 - 16:51

Y por supuesto, los jóvenes venidos de Galicia y País Vasco, habrán tenido "traductores" con su debido pinganillo para hablar con los de las JERC y viceversa.

Qué país de locos...