Publicitat
Política · 12 de Març de 2009. 09:03h.

Joves socialistes d'arreu Europa 'envairan' Barcelona

La JSC organitza el proper cap de setmana la primera trobada internacional

Joves socialistes d'arreu Europa 'envairan' Barcelona

La JSC organitza la trobada

Els dies 14 i 15 de març tindrà lloc, per primer cop, una trobada de Joves Socialistes a Barcelona organitzada per la JSC. Les delegacions de França, Espanya, Bèlgica, Suècia, Alemanya, Dinamarca i Finlàndia ja han confirmat la seva assistència.

 La JSC-Barcelona organitza "unes jornades de reflexió i debat sobre el projecte municipal socialista a Barcelona, el repte de la immigració (després d’haver realitzat una llarga campanya sobre la qüestió durant el 2008) i les respostes de l’esquerra a l’actual crisi econòmica internacional amb l'objectiu de trobar respostes globals per fer front als reptes locals".

La inauguració de la trobada la farà l'alcalde de Barcelona Jordi Hereu a les 11 del matí del dissabte 14 de març. L'alcalde parlarà del projecte municipal socialista de Barcelona "com a referent de l’esquerra a tot Europa, les polítiques locals i el seu impacte a nivell global".
 
En el segon acte es parlarà sobre "les propostes i experiències en matèria d’immigració, on intervindrà un representant de cadascuna de les delegacions de les organitzacions polítiques juvenils presents al debat, que serà moderat per Pablo Faura, promotor de la fundació Inquietuds".
 
El dissabte finalitzarà amb la participació a la manifestació organitzada pels sindicats, de 18:30 a 20 hores, i un sopar a les 21 hores amb les delegacions europees i la presència del primer secretari del PSC-Barcelona, Carles Martí, i diferents membres del partit.
 
El diumenge la secretaria d'internacional del PSC, Maria Badia, junt amb el President de la ECOSY (Joventuts Socialistes Europees), Giacomo Filibeck i Raquel Gil, Secretària de Polítiques de Dona i Igualtat de la UGT, parlaran a les 11 hores de la crisi econòmica internacional i les respostes a ella des de l'esquerra. Tots els actes tindran lloc a l'aula I del CCCB.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 david, barcelnoa, 13/03/2009 - 22:08

POCO TIENE YA QUE VER HEREU CON EL SOCIALISMO DONDE CASTIGA A LOS CIUDADANOS DE MENOR PODER ADQUISITIVO CON EL AREA VERDE DE APARCAMIENTO, NO PODEMOS COMPRAR PARKINGS Y AHORA CON LA CRISIS ABANDONAMOS LOS DE ALQUILER. HEREU= ANTICIUDADANO

#19 Ana, Bcn, 12/03/2009 - 20:09

Vigilad con el NOVoAS

#18 Hug, Begur, 12/03/2009 - 19:11

Podran parlar de la supressio de l impost de succesions

#17 Miquel, Barcelona, 12/03/2009 - 18:07

El 14 i 15 de març seré fora. Tanta superioritat moral junta em resulta asfixiant...

#16 Miqui, LF, 12/03/2009 - 16:51

Els nacionalistes, en la independència del pais,hi pensen sempre, no en parlen quasi mai i hi treballen cada dia... Tinc una feinada de por com per perdre el temps intercanviant opinions amb salvadors. Santé a tothom !!!!!