Publicitat
Política · 31 de Juliol de 2018. 16:44h.

Judici a un home que retirava llaços grocs

Per "sacsejar" una dona, segons el CDR de Tortosa

Judici a un home que retirava llaços grocs

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) de Tortosa han denunciat un home que va "intimidar" i "sacsejar" una membre dels CDR que portava llaços grocs a les mans mentre els penjaven dissabte a la tarda a Tortosa.

En un comunicat, els CDR de Tortosa expliquen que es van adherir a la convocatòria de l'ANC per "engalanar de groc l'avinguda de la Generalitat" de la ciutat el dissabte a la tarda i va ser en aquell context que "en un moment determinat hi va haver un senyor que després d'insultar i increpar repetides vegades, finalment es va encarar amb una de les nostres companyes que portava llaços a les mans, la va intimidar i la va sacsejar".

Els CDR de Tortosa han informat que han denunciat l'agressió "perquè no podem permetre que el feixisme campi per Tortosa amb total impunitat" i perquè "no podem permetre que ningú ens posi la mà a sobre per imposar les seves idees".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#12 oriol, Manresa, 01/08/2018 - 19:47

No em digueu pas que "la cinco tetas y dos dedos" ha tornat!

#11 Veciana, Barcelona, 01/08/2018 - 07:01

Però li va tocar les tetes o no?

#10 Galba, Barcelona, 01/08/2018 - 03:04

El que haurien de fer els CDR de Tortosa es unir-se als CDR Comando Cou-Cou de Palafrugell i tos plegats anar a "engalanar de groc" la Puerta del Sol. Pit i collons.

#8 Josep, Lleida, 31/07/2018 - 23:45

Nosaltres podem embrutar amb plastics grocs, creus i demes, el que ens vingui de gust, vale. Sieg Torra, Sieg Puigdemont

Catalunya, Catalunya, ÿber ales......

#7 Fierecita, Montgat, 31/07/2018 - 23:34

¿Pero no sois vosotros los que imponéis vuestro ideario seudo-nazi al resto de la población? ¿cómo quedo vuestra miembro? ¿la sacudió con su miembra? ¿le hizo sangre nalgas abajo?
Estoy de acuerdo con los CDRrones de Tortoria y sus concursos de chupa-birras en fin de semana.